Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΝέα Δημοκρατία: Νέο διεθνή διαγωνισμό για την πώληση της Ο.Α.

Νέα Δημοκρατία: Νέο διεθνή διαγωνισμό για την πώληση της Ο.Α.

Νέο διεθνή διαγωνισμό για την πώληση της Ολυμπιακής Αεροπορίας, αφού προηγουμένως ξεκαθαρίσουν οι ισολογισμοί της εταιρίας, πρότεινε η ΝΔ δια του εκπροσώπου της Θ. Ρουσσόπουλου ύστερα από την αποτυχία των […]

Νέο διεθνή διαγωνισμό για την πώληση της Ολυμπιακής Αεροπορίας<.>, αφού προηγουμένως ξεκαθαρίσουν<...> οι ισολογισμοί της εταιρίας, πρότεινε η ΝΔ<.> δια του εκπροσώπου της Θ. Ρουσσόπουλου ύστερα από την αποτυχία των τελικών διαπραγματεύσεων.

Ο κ. Ρουσσόπουλος δήλωσε ότι νέα προγράμματα δήθεν εξυγίανσης της εταιρίας δεν εγγυώνται λύσεις προοπτικής και ότι ο εθνικός αερομεταφορέας πρέπει να έχει και έχει μέλλον.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ υπογράμμισε ότι η νέα αποτυχία της κυβέρνησης για πώληση της Ολυμπιακής αποτελεί κραυγαλέα απόδειξη της απαξίωσης της εταιρίας λόγω των λανθασμένων χειρισμών της κυβέρνησης.

Η υπόθεση της Ολυμπιακής, όπως εξελίχθηκε "αποτελεί εικόνα της κυβέρνησης του κ. Σημίτη", ανέφερε ο κ. Ρουσσόπουλος, υπενθυμίζοντας ότι το κόμμα του εδώ και χρόνια πρότεινε την ιδιωτικοποίηση της εταιρίας και κατηγόρησε την κυβέρνηση για αποτυχημένα προγράμματα εξυγίανσης που οφείλονται στην τακτική του "βλέποντας και κάνοντας" στον κομματισμό και την αδιαφάνεια.

Σήμερα, υπό την προεδρία του Κώστα Καραμανλή θα συνεδριάσουν οι συντονιστές των ΟΔΕ της ΝΔ με θέματα ημερήσιας διάταξης, μεταξύ άλλων, τα αδιέξοδα στις ιδιωτικοποιήσεις της Ολυμπιακής και των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024