Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα boutique ξενοδοχεία και τα luxury apartments στα Hotel Design Awards 2018
Εκθέσεις

Τα boutique ξενοδοχεία και τα luxury apartments στα Hotel Design Awards 2018

Ο θεσμός για το ελληνικό ξενοδοχειακό design παρουσιάζει δύο νέες βασικές κατηγορίες, το 'Boutique Style Hotel' και τα 'Luxury Apartments'. Η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων στο διαγωνισμό παίρνει παράταση μέχρι 31/08/2018.


Τα Hotel Design Awards ξεκίνησαν ως μια παράλληλη εκδήλωση του 100% Hotel Show και σε λίγα μόλις χρόνια κατάφεραν να αποτελούν το σημαντικότερο θεσμό για το ελληνικό ξενοδοχειακό design. Ειδικά τη φετινή χρονιά, οι συμμετοχές έχουν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, με την ομάδα του 100% Hotel Show να ετοιμάζει ήδη την ξεχωριστή τελετή απονομής.

Χαρακτηριστικό των συμμετοχών αυτής της χρονιάς, είναι τόσο το υψηλό τους επίπεδο όσο και ο προηγμένος τους χαρακτήρας, γεγονός που υπογραμμίζει την υποδειγματική προσέγγιση του ξενοδοχειακού design από τους Έλληνες αρχιτέκτονες. Επίσης, οι συμμετοχές παρουσιάζουν τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής διασπορά, αφού συμμετέχουν ξενοδοχεία από όλη την Ελλάδα.

Λόγω της υψηλής συμμετοχής και της αυξημένης, πλέον, ποικιλομορφίας, εισάγονται στο θεσμό δύο νέες κατηγορίες: το “Boutique Style Hotel” και τα  “Luxury Apartments”, κατηγορίες που συνάδουν, άλλωστε, και με την εξέλιξη του ελληνικού ξενοδοχειακού προϊόντος. Επίσης, η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων στο διαγωνισμό παίρνει παράταση μέχρι 31/08/2018, λόγω του αυξημένου ενδιαφέροντος από νέα καταλύματα.

Οι δύο νέες κατηγορίες: “Boutique Style Hotel” & “Luxury Apartments”
Ένας σύγχρονος θεσμός όπως τα Hotel Design Awards, δεν θα μπορούσε να μην ακολουθεί τις εξελίξεις της αγοράς και να προσαρμόζεται στις νέες συνθήκες. Σε συνδυασμό με την εξέλιξη του Ελληνικού Ξενοδοχειακού Προϊόντος αλλά και λόγω της μεγάλης συμμετοχής στο διαγωνισμό, τα Hotel Design Awards παρουσιάζουν δύο νέες κατηγορίες:

Boutique Style Hotel
Τα Boutique Ξενοδοχεία αποτελούν σημαντικό κομμάτι της ελληνικής ξενοδοχειακής αγοράς, αλλά και βασικό μέρος των επισκεπτών του 100% Hotel Show. Αξιολογώντας τις αυξημένες δηλώσεις συμμετοχής από boutique ξενοδοχεία στα Hotel Design Awards, η διοργάνωση ανακοινώνει τη νέα βασική κατηγορία “Καλύτερο Boutique Style Hotel”, με στόχο την ανάδειξη των πιο εμπνευσμένων Boutique καταλυμάτων.

Luxury Apartments
Με τα πολυτελή διαμερίσματα να αποτελούν, πλέον, έναν από τους δυναμικότερα ανερχόμενους τύπους καταλυμάτων και με τα Ελληνικά Αρχιτεκτονικά Γραφεία να παρουσιάζουν ήδη αξιοσημείωτες δουλειές στο συγκεκριμένο τομέα, τα Hotel Design Awards εισάγουν την κατηγορία “Καλύτερο Luxury Apartment”. Είναι σημαντικό να επισημανθεί ότι εκτός από το Design των διαμερισμάτων, θα αξιολογείται και η λειτουργικότητά τους ως προς τον short stay ταξιδιώτη που έχει συγκεκριμένες ανάγκες, αλλά και το λειτουργικό operation ως τουριστικό προϊόν.

Με την τελετή απονομής των Hotel Design Awards να αποτελεί το βασικό event στο Opening Day του 100% Hotel Show, η διοργάνωση σχεδιάζει ήδη ένα από τα δυναμικότερα events των τελευταίων ετών για τον ξενοδοχειακό και design κλάδο. Για πρώτη φορά, η τελετή θα συνδυαστεί με special guests που θα ‘ξεκλειδώσουν’ τα νέα trends του ξενοδοχειακού design σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ το event θα μεταδοθεί live μέσω των social media της διοργάνωσης καθώς και από άλλα μέσα-έκπληξη. Μετά την ολοκλήρωση της απονομής, θα πραγματοποιηθεί το καθιερωμένο VIP Opening Party με special acts, στο κεντρικό lounge του 100% Hotel Show.

Η νέα ημερομηνία υποβολής συμμετοχών
Καθώς το ενδιαφέρον των συμμετοχών είναι ιδιαίτερα υψηλό, η υποβολή αιτήσεων παίρνει νέα παράταση μέχρι 31/08/2018, προσκαλώντας ξενοδόχους και αρχιτέκτονες της ελληνικής αγοράς να συμμετάσχουν.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024