Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αειφόρου Τουρισμού, με συντονιστή τον ΚΟΤ, άρχισε από τα μέσα Απριλίου 2018, την παρακολούθηση του Κυπριακού Προγεύματος στα ξενοδοχεία που έχουν ήδη πιστοποιηθεί, σε Αγία Νάπα, Πρωταρά, Πάφο, Λεμεσό, Λάρνακα, Λευκωσία και ορεινές περιοχές.
Το πρόγραμμα “Κυπριακό Πρόγευμα” έχει δημιουργηθεί από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ), το Travel Foundation UK και τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αειφόρου Τουρισμού (CSTI) μέσω του προγράμματος “Cyprus Destination Partnership”.
Το CSTI, με συντονιστή τον ΚΟΤ, άρχισε από τα μέσα Απριλίου 2018, την παρακολούθηση του “Κυπριακού Προγεύματος” στα ξενοδοχεία που έχουν ήδη πιστοποιηθεί, σε Αγία Νάπα, Πρωταρά, Πάφο, Λεμεσό, Λάρνακα, Λευκωσία και ορεινές περιοχές.
Σκοπός του προγράμματος είναι η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και η ενίσχυση του στοιχείου της αυθεντικότητας στα ξενοδοχεία της Κύπρου.
Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.