Τελευταία νέα
Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού

Kalimera με Cyprus Breakfast

Ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αειφόρου Τουρισμού, με συντονιστή τον ΚΟΤ, άρχισε από τα μέσα Απριλίου 2018, την παρακολούθηση του Κυπριακού Προγεύματος στα ξενοδοχεία που έχουν ήδη πιστοποιηθεί, σε Αγία Νάπα, Πρωταρά, Πάφο, Λεμεσό, Λάρνακα, Λευκωσία και ορεινές περιοχές.

Το πρόγραμμα “Κυπριακό Πρόγευμα” έχει δημιουργηθεί από τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού (ΚΟΤ), το Travel Foundation UK και τον Κυπριακό Σύνδεσμο Αειφόρου Τουρισμού (CSTI) μέσω του προγράμματος “Cyprus Destination Partnership”.  

Το CSTI, με συντονιστή τον ΚΟΤ, άρχισε από τα μέσα Απριλίου 2018, την παρακολούθηση του “Κυπριακού Προγεύματος” στα ξενοδοχεία που έχουν ήδη πιστοποιηθεί, σε Αγία Νάπα, Πρωταρά, Πάφο, Λεμεσό, Λάρνακα, Λευκωσία και ορεινές περιοχές.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ανάδειξη της τοπικής γαστρονομίας και η ενίσχυση του στοιχείου της αυθεντικότητας στα ξενοδοχεία της Κύπρου.

Τα ξενοδοχεία στις προαναφερθείσες περιοχές στηρίζουν το “Κυπριακό Πρόγευμα” και αναδεικνύουν την κυπριακή ταυτότητα, παρέχοντας μια σειρά από τοπικά προϊόντα στους επισκέπτες τους. Το μπουφέ διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από κυπριακά προϊόντα, όπως το παραδοσιακό χαλλούμι και αναρή, την παραδοσιακή σπιτική χαλλουμόπιττα και ελιόπιττα και φρέσκα τοπικά προϊόντα, που συνάδουν με την αυθεντικότητα της Κύπρου.
Ο Κυπριακός Οργανισμός Τουρισμού διοργάνωσε εκπαιδευτικό σεμινάριο για προσωπικό ξενοδοχειακών μονάδων, όπως μάγειρες, σερβιτόρους ή άτομα υποδοχής εστιατορίου, οι οποίοι εξυπηρετούν τους επισκέπτες κατά τη διάρκεια του προγεύματος. Το σεμινάριο απευθυνόταν σε προσωπικό ξενοδοχείων που είναι πιστοποιημένα ή προτίθενται να πιστοποιηθούν με το πρότυπο του Κυπριακού Προγεύματος.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024