Τελευταία νέα
ΑρχικήΤεχνολογίαInternet και MobileΗ trivago επανασχεδιάζει τον δείκτη Hotel Price Index
Ξενοδοχία

Η trivago επανασχεδιάζει τον δείκτη Hotel Price Index

Ο δείκτης tHPI, που καταγράφει τις μεταβολές των τιμών των καταλυμάτων σε όλο τον κόσμο, χρησιμοποιώντας δεδομένα συγκεντρωμένα από πάνω από 400 ιστοσελίδες κρατήσεων, έχει ενημερωθεί και επανασχεδιαστεί σε μια διαδραστική προβολή δεδομένων.

Η trivago, μία από τα κορυφαίες παγκοσμίως μηχανές μετα-αναζήτησης ξενοδοχείων, ανακοίνωσε τον επανασχεδιασμό του δείκτη Hotel Price Index (tHPI), στον οποίο βρίσκει κανείς ολοκληρωμένα στοιχεία τιμολόγησης ξενοδοχείων και καταλυμάτων σε μεγάλες πόλεις του κόσμου. Ο tHPI είναι ελεύθερος για πρόσβαση και μια κορυφαία πηγή για δημοσιογράφους και ξενοδόχους που αναζητούν δεδομένα σχετικά με τις τάσεις τιμολόγησης των καταλυμάτων παγκοσμίως.

Ο Δείκτης Τιμών Ξενοδοχείων (Hotel Price Index) της trivago καταγράφει τις μέσες μηνιαίες τιμές μιας διανυκτέρευσης για ένα standard δίκλινο δωμάτιο σε μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο.

Τώρα, που βρίσκεται στο επιχειρηματικό blog της trivago, ο tHPI έχει ενημερωθεί και επανασχεδιαστεί σε μια διαδραστική προβολή δεδομένων, που υποστηρίζει ποικίλες προσαρμόσιμες προβολές γραφημάτων και παρουσιάζει τις μεταβολές των μηνιαίων, καθώς και των ετήσιων ποσοστών, σε πολλές διαφορετικές γλώσσες και νομίσματα.

Το εργαλείο αυτό είναι επίσης πηγή για τους ξενοδόχους, ώστε να αξιοποιήσουν τις στρατηγικές τιμολόγησής τους και να “τοποθετήσουν” τα ξενοδοχεία τους στην αγορά τους.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024