Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΕκκένωση στον τερματικό σταθμό Τ1 του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης
Αεροδρόμια

Εκκένωση στον τερματικό σταθμό Τ1 του αεροδρομίου της Φρανκφούρτης

Άνδρας αγνώστων στοιχείων, το οποίο συνόδευε ένα παιδί, κατάφερε να παρακάμψει το τμήμα ελέγχου, ξεφεύγοντας στους χώρους του αεροδρομίου και δεν είναι δυνατόν μέχρι στιγμής να εντοπιστεί.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, εκκενώθηκαν τα επίπεδα Α και Ζ στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης. Όπως έχει γίνει γνωστό, άνδρας αδιευκρίνιστων, μέχρι στιγμής, στοιχείων, το οποίο συνόδευε ένα παιδί, κατάφερε να παρακάμψει το τμήμα ελέγχου, ξεφεύγοντας στους χώρους του αεροδρομίου και δεν είναι δυνατόν μέχρι στιγμής να εντοπιστεί. Το περιστατικό έγινε στις 11.15 (τοπική ώρα) και έως τις 11.30 όλες οπι επιβιβάσεις είχνα σταματήσει στο επίπεδο A του Terminal 1.

Η Lufthansa, της οποίας ο σημαντικότερος κόμβος είναι το αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης, ανακοίνωσε ότι η επιβίβαση έχει σταματήσει στα επίπεδα A και Z στο Terminal 1. Δεν έχει ακόμη αναφερθεί πόσες πτήσεις θα καθυστερήσουν ή θα ακυρωθούν ως αποτέλεσμα της εκκένωσης.

Σύμφωνα με την τελευταία ανακοίνωση των γερμανικών Αρχών στο twitter, ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες εκκένωσης στο αεροδρόμιο, ενώ οι περιοχές που είχαν αποκλειστεί, άνοιξαν και επαναλειτουργούν.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024