Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΒίντεο με οδηγίες ασφαλείας με κινούμενα σχέδια από την Turkish Airlines
Αεροπορικές εταιρείες

Βίντεο με οδηγίες ασφαλείας με κινούμενα σχέδια από την Turkish Airlines

Το συγκεκριμένο βίντεο, το πρώτο με οδηγίες ασφαλείας που δημιουργήθηκε από την LEGO, παρουσιάζει βήμα-βήμα τις διαδικασίες στους επιβάτες με ευχάριστο και μοναδικό τρόπο, ενώ είναι γεμάτο με χιούμορ κατάλληλο για την περίσταση.

H Turkish Airlines παρουσιάζει ένα καινούριο βίντεο με οδηγίες ασφαλείας με κινούμενα σχέδια, στο οποίο πρωταγωνιστούν γνωστοί ήρωες της LEGO. Το ειδικό βίντεο με οδηγίες ασφαλείας δημιουργήθηκε από τις ομάδες των “The LEGO Movie”, “The LEGO Batman Movie”, “The LEGO NINJAGO Movie” και την πολυαναμενόμενη συνέχεια “The LEGO Movie 2”, που θα προβληθεί στο σινεμά στις αρχές Φεβρουαρίου του 2019, στο οποίο οι ήρωες της πρώτης ταινίας ενώνονται ξανά σε μια καινούργια περιπέτεια δράσης. Σε συνεργασία με τη Warner Bros, το βίντεο με τις οδηγίες ασφαλείας με τους δημοφιλείς ήρωες της The LEGO Movie franchise προβάλλεται σε όλες τις πτήσεις από τις 2 Αυγούστου, ενώ παράλληλα έχει ξεκινήσει να προβάλλεται και στο διαδίκτυο.

Το συγκεκριμένο βίντεο, που αποτελεί το πρώτο βίντεο με οδηγίες ασφαλείας που δημιουργήθηκε από την LEGO, παρουσιάζει βήμα-βήμα τις διαδικασίες στους επιβάτες με ευχάριστο και μοναδικό τρόπο, ενώ είναι γεμάτο με χιούμορ κατάλληλο για την περίσταση, στιγμιότυπα από διάσημους και ένα αξέχαστο τραγούδι και χορευτικό. Η Turkish Airlines είναι περήφανη που διαθέτει ένα από τους νεότερους στόλους στον κόσμο και προσπαθεί να εφαρμόσει τα πλέον αυστηρά πρότυπα σε θέματα ασφάλειας που υπάρχουν για τις πτήσεις. Είτε πρόκειται για ανθρώπους που ταξιδεύουν συχνά, είτε για εκείνους που πετούν για πρώτη φορά, το βίντεο έχει ως στόχο να ενημερώσει και να διασκεδάσει τους επιβάτες, μαζί με μια ευρεία λίστα επιλογών από ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, μουσικές και παιχνίδια που είναι διαθέσιμα σε διάφορες γλώσσες και αποσκοπούν στην ψυχαγωγία κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Το βίντεο με τις οδηγίες ασφαλείας είναι η αρχή μιας “μεγάλης συνεργασίας με τους μικρότερους ηθοποιούς που υπήρξαν ποτέ”, υποδηλώνοντας, ότι θα δημιουργηθούν πολλά παραπάνω μέσα από τη συνεργασία της Turkish Airlines και του LEGO Movie franchise. Με αφορμή την παγκόσμια προβολή της “The LEGO Movie 2”, η Turkish Airlines θα προχωρήσει σε μια παγκόσμια τηλεοπτική καμπάνια, με αεροπλάνα διακοσμημένα ανάλογα με τη θεματολογία της ταινίας, δραστηριότητες κατά τη διάρκεια της πτήσης, καθώς και στο αεροδρόμιο, ενώ ενδέχεται να ακολουθήσει και δεύτερο βίντεο με οδηγίες ασφαλείας. Αυτή είναι μια συνεργασία που είναι βέβαιο, ότι θα διασκεδάσει και θα ευχαριστήσει!   

Ο İlker Ayci, πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής της Turkish Airlines, δήλωσε ότι: “Ως μια από τις κορυφαίες αεροπορικές εταιρείες με έμφαση στην ασφάλεια, είμαστε στην ευχάριστη θέση να συνεργαστούμε με την Warner Bros. και τη The LEGO Movie franchise γι’ αυτό το βίντεο. Είμαστε brands αγαπητά στον κόσμο και ενώνουμε γενιές και κουλτούρες από όλο τον κόσμο. Ευελπιστούμε ότι οι επιβάτες μας θα απολαύσουν το βίντεο, από το οποίο όλοι έχουν να πάρουν κάτι”.  

Ο Blair Rich, πρόεδρος και Worldwide Marketing της Warner Bros. Pictures Group και της Warner Bros. Home Entertainment, είπε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα συνεργαστούμε με την Turkish Airlines γι’άλλη μια φορά και που θα “διευρύνουμε τους ορίζοντες” συμπεριλαμβάνοντας τον διασκεδαστικό κόσμο της LEGO Movie universe. Η συνεργασία αναδεικνύει τα καλύτερα σημεία δύο διαφορετικών brands που ενώνονται με έναν έξυπνο και δημιουργικό τρόπο, και στο τέλος συνδέονται με τους καταναλωτές προσφέροντάς τους ψυχαγωγία”.

Το βίντεο είναι εμπνευσμένο από το The LEGO Movie franchise δημιουργήθηκε από μια ομάδα 16 ατόμων, αποτελούμενη από 2 concept artists, 3 layout artists, 7 animators και 4 τεχνικούς φωτισμού. Για την παραγωγή του χρειάστηκαν περισσότερες από 950 ημέρες, ενώ οι ειδικοί χρησιμοποίησαν  2.938.840 τουβλάκια LEGO. Συνολικά, χρειάστηκαν 9.658.631 ώρες CPU (Central Processing Units) για να δημιουργήσουν 973 εκδόσεις κινουμένων σχεδίων. Δημιουργήθηκαν 30 διαφορετικές εκδόσεις του καινούριου βίντεο, τόσο στα Αγγλικά, όσο και στα Τουρκικά, για να καλύψουν τις λεπτομέρειες ασφαλείας των 15 διαφορετικών τύπων αεροπλάνων του στόλου του στόλου της Turkish Airlines.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024