Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΆνοιξε τις πύλες του το Grand Hyatt Athens
Ξενοδοχεία

Άνοιξε τις πύλες του το Grand Hyatt Athens

Το νέο πεντάστερο αυτό ξενοδοχείο έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από καταλύματα που έχουν ανοίξει τα τελευταία χρόνια στην καρδιά της Αθήνας, μόλις λίγα λεπτά από την Ακρόπολη.

Νωρίτερα από το προγραμματισμένο άνοιξε τις πύλες του το νέο πεντάστερο της Αθήνας το Grand Hyatt Athens, το δεύτερο ξενοδοχείο της αλυσίδας στην Ευρώπη μετά το Βερολίνο.

Το νέο πεντάστερο αυτό ξενοδοχείο έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από καταλύματα που έχουν ανοίξει τα τελευταία χρόνια στην καρδιά της Αθήνας, μόλις λίγα λεπτά από την Ακρόπολη, αναβαθμίζοντας την περιοχή εκατέρωθεν της λεωφόρου και δημιουργώντας έναν νέο κόμβο που συνδέει τον φαληρικό όρμο με το κέντρο της πόλης.

Το πρώην Athens Ledra – παλαιότερα Ledra Marriot, είχε βάλει λουκέτο τον Μάιο του 2016 λόγω οφειλών των πρώην ιδιοκτητών του. Μέσα στον επόμενο χρόνο βγήκε αρκετές φορές “στο σφυρί” χωρίς ωστόσο καμία επιτυχία κυρίως εξαιτίας των εκτενών εργασιών ανακαίνισης που χρειαζόταν σε συνδυασμό με το υψηλό τίμημά του, μέχρι να καταλήξει τον Ιούνιο του 2017 στο προαναφερθέν σχήμα.

“Η Αθήνα γίνεται γρήγορα ο προορισμός όπου η αρχαία ιστορία συνδέεται με τα μοντέρνα καφενεία και τα μπαρ“, δήλωσε ο Νίκος Τρουκουράκης, γενικός διευθυντής του Grand Hyatt Athens. “Το ξενοδοχείο μας θα προσφέρει στους επισκέπτες πρώτης τάξεως φιλοξενία και αξέχαστες εμπειρίες καθώς και ένα πολυτελές μέρος για να διαμείνουν.

Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα οι νέοι ιδιοκτήτες προχώρησαν σε ανακαίνιση της μονάδας ύψους 50 και πλέον εκατ. ευρώ την οποία έφερε εις πέρας η “Ακτωρ”. Μετά την αναδιαμόρφωσή του το πεντάστερο έχει 309 δωμάτια και σουίτες στους 10 ορόφους του, μπαρ κι εστιατόριο στον τελευταίο όροφο, εξωτερική πισίνα με θέα στην Ακρόπολη. Επιπλέον το ξενοδοχείο διαθέτει σχεδόν 2.000 τ.μ. χώρων για τη διοργάνωση συνεδρίων και μικρότερων εκδηλώσεων, που διαμορφώνονται ανάλογα με τις ανάγκες.

Το πρώην Athens Ledra το οποίο εξαγοράστηκε έναντι 33,05 εκατ. ευρώ σε πλειστηριασμό της Alpha Bank από τις Henderson Park, Hines και η Kokari Limited (Y&T Daskalantonakis Knossian Group) συμφερόντων Τίνας και Γιάννη Δασκαλαντωνάκη, υποδέχεται πλέον τους επισκέπτες του πλήρως ανακαινισμένο στοχεύοντας τόσο στον τουρισμό διακοπών όσο και στον επαγγελματικό τουρισμό.
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024