Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & Προβολή'Ιαπωνική Εβδομάδα 2019' στην Αθήνα για προβολή της χώρας στην Ιαπωνία
Προβολή προοριμού

'Ιαπωνική Εβδομάδα 2019' στην Αθήνα για προβολή της χώρας στην Ιαπωνία

Συνάντηση της υπουργού Τουρισμού, Έλενας Κουντουρά, με τον πρέσβη της Ιαπωνίας Yasu (Yasuhiro) Shimizu για την "Ιαπωνική Εβδομάδα 2019" που θα διεξαχθεί στην Αθήνα.

Μεγάλη επιτυχία αποτελεί η ανάληψη της διοργάνωσης για πρώτη φορά στην Ελλάδα του διεθνούς φεστιβάλ “Ιαπωνική Εβδομάδα” (Japan Week) το Νοέμβριο του 2019 στην Αθήνα, κατόπιν συντονισμένων ενεργειών του Υπουργείου Τουρισμού και της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA).

Την ανάληψη της σημαντικής αυτής διεθνούς εμβέλειας διοργάνωσης ανακοίνωσε στην υπουργό Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, ο πρέσβης της Ιαπωνίας στην Ελλάδα, κ. Yasu (Yasuhiro) Shimizu σε συνάντησή τους που πραγματοποιήθηκε στο Υπουργείο.

Η “Ιαπωνική Εβδομάδα” (Japan Week) είναι θεσμός διεθνούς εμβέλειας που εγκαινιάστηκε το 1986 και έκτοτε πραγματοποιείται κάθε χρόνο σε διαφορετική χώρα από το διεθνή οργανισμό International Friendship Association με την υποστήριξη της ιαπωνικής κυβέρνησης. Η φιλοξενίας της “Ιαπωνικής Εβδομάδας 2019” στην Αθήνα συνιστά σημαντική ευκαιρία για την προώθηση και προβολή της Ελλάδας ως παγκόσμιου ελκυστικού προορισμού για τουρισμό 365 ημέρες τον χρόνο στην τουριστική αγορά της Ιαπωνίας και αντίστροφα.
Η υπουργός υποστήριξε την ελληνική υποψηφιότητα και τις προσπάθειες της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA) για τη διεκδίκησή της. Η κα. Κουντουρά ευχαρίστησε τον Ιάπωνα πρέσβη και δήλωσε την αμέριστη στήριξη της στην επιτυχή διοργάνωση της “Ιαπωνικής Εβδομάδας 2019”.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ελληνικών Συνδέσμων Γραφείων Ταξιδίων & Τουρισμού (FedHATTA), κ. Λύσανδρος Τσιλίδης και ο πρόεδρος του Ελληνο-Ιαπωνικού Συνδέσμου, κ. Δήμος Βρατσάνος.
Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024