Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Ryanair θα πετά τον χειμώνα από Χανιά προς Πάφο
Αεροπορικές εταιρείες

Η Ryanair θα πετά τον χειμώνα από Χανιά προς Πάφο

Η πρώτη ανοικτή ημερομηνία είναι στις 28 Οκτωβρίου, με το πλάνο να έχει ανοικτές πτήσεις τέσσερις φορές την εβδομάδα, μέχρι και τον Μάρτιο.

Πτήσεις από Χανιά προς Πάφο θα πραγματοποιεί, όπως όλα δείχνουν, ξεκινώντας από τα τέλη Οκτωβρίου, η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair.
Η πρώτη ανοικτή ημερομηνία είναι στις 28 Οκτωβρίου, με το πλάνο να έχει ανοικτές πτήσεις τέσσερις φορές την εβδομάδα, μέχρι και τον Μάρτιο.
Την ίδια ώρα, “ανοιχτό” είναι το ενδεχόμενο η Ryanair να ξεκινήσει πτήσεις από Χανιά προς Θεσσαλονίκη και αντίστροφα τη χειμερινή περίοδο.
Επίσημη ανακοίνωση πάντως από την εταιρεία προς το παρόν δεν έχει γίνει, που να δείχνει ότι αλλάζει κάτι στη μέχρι σήμερα θέση της, ενώ αν και είναι ανοικτά τα πλάνα κρατήσεων, οι επιβάτες δεν μπορούν να κλείσουν εισιτήριο. Άγνωστο παραμένει ακόμη επίσης εάν ανοίξουν ξανά τα πλάνα κρατήσεων και προς την Αθήνα. 
Υπενθυμίζεται πως οι τελευταίες πτήσεις της αεροπορικής εταιρείας Ryanair, από το αεροδρόμιο “Δασκαλογιάννης” των Χανίων προς το “Ελευθέριος Βενιζέλος” της Αθήνας και το “Μακεδονία” της Θεσσαλονίκης, είχαν γίνει στο τέλος Μαΐου. 
Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024