Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΗ Cyprus Airways εγκαινιάζει υπηρεσία online check-in
Αεροπορικές εταιρείες

Η Cyprus Airways εγκαινιάζει υπηρεσία online check-in

Η online υπηρεσία check-in είναι διαθέσιμη για όλες τις πτήσεις που αναχωρούν από Λάρνακα, Τελ Αβίβ και Αγία Πετρούπολη. Περισσότεροι προορισμοί θα εισαχθούν τους επόμενους μήνες.

Η Cyprus Airways ανακοίνωσετην έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας web check-in. Οι επιβάτες της Cyprus Airways έχουν πλέον τη δυνατότητα να κάνουν check-in για τις πτήσεις τους online στο cyprusairways.com. Αυτή η απλή διαδικασία επιτρέπει στους επιβάτες να εξοικονομούν χρόνο στο αεροδρόμιο και να επιλέγουν άμεσα τη θέσης τους στο αεροσκάφος. Η online υπηρεσία check-in είναι διαθέσιμη για όλες τις πτήσεις που αναχωρούν από Λάρνακα, Τελ Αβίβ και Αγία Πετρούπολη. Περισσότεροι προορισμοί θα εισαχθούν τους επόμενους μήνες.

“Η υπηρεσία web check-in είναι μια από τις καινοτομίες που εισάγουμε φέτος, για να τιμήσουμε τη δέσμευσή μας για τη συνεχή αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρουμε στους πελάτες μας. Είμαστε περήφανοι που βλέπουμε την πρώτη φάση της νέας υπηρεσίας web check-in να είναι πλήρως λειτουργική και στη δεύτερη φάση θα επεκταθούμε σε ολόκληρο το δίκτυό μας”, δήλωσε η Natalia Popova, εμπορική διευθύντρια της Cyprus Airways.

Η υπηρεσία web check-in επιτρέπει στους επιβάτες της Cyprus Airways να κάνουν check-in για την πτήση τους από τον υπολογιστή, το tablet ή το smartphone τους, να επιλέγουν τη θέση τους στο αεροσκάφος και να εκτυπώνουν την κάρτα επιβίβασής τους. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν online check-in από 30 ώρες έως και 50 λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης της πτήσης τους. Οι επισκέπτες πρέπει να εκτυπώσουν την κάρτα επιβίβασης και να τη φέρουν στο αεροδρόμιο.

Το web check-in δεν είναι διαθέσιμο για ομάδες 10 ατόμων+, επιβάτες σε αναμονή και ασυνόδευτα παιδιά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024