Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΜουσικό Φεστιβάλ 'Helicon Οpera' 2018 στο Miraggio Thermal Spa Resort
Ξενοδοχεία

Μουσικό Φεστιβάλ 'Helicon Οpera' 2018 στο Miraggio Thermal Spa Resort

Το μουσικό φεστιβάλ του Miraggio με τη συμμετοχή κορυφαίων σολίστ του παγκοσμίου φήμης θεάτρου 'Helicon Opera', θα πραγματοποιηθεί από τις 4 έως 10 Σεπτεμβρίου.

Ως άξιος κληρονόμος της μεγάλης παράδοσης της ρωσικής όπερας, το θέατρο “Helicon Opera” είναι πάντα ανοικτό σε νέες ανακαλύψεις και πειραματισμούς. Το συγκεκριμένο φεστιβάλ βασίζεται στην συνεργασία της Helicon Opera και της Cronwell Hotels & Resorts, που από κοινού εστιάζουν στον συνδυασμό των παραδόσεων με τις τελευταίες τάσεις καθώς και την προβολή τους. Οι επισκέπτες του Miraggio Thermal Spa Resort θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τους λαμπρούς καλλιτέχνες και αυτοί με την σειρά τους να παρουσιάσουν στο ελληνικό κοινό μαγευτικές ερμηνείες.

“Το Miraggio Thermal Spa Resort είναι το μοναδικό ξενοδοχείο στον κόσμο με τέσσερις σκηνές για όπερα, ορχήστρες, μπαλέτο”, λέει ο Dmitry Bertman, καλλιτεχνικός διευθυντής του Θεάτρου Helicon Opera. “Σ’αυτό μπορούν να πραγματοποιηθούν φεστιβάλ και δημιουργικά εργαστήρια. Οι θεατές των παραστάσεων και των συναυλιών μπορούν να είναι αφ’ νός οι επισκέπτες του Miraggio και αφετέρου οι λάτρεις της μουσικής στην Ελλάδα. Ζήτω ο μουσικός τουρισμός! Τώρα μπορείτε να ψυχαγωγηθείτε κατά την διάρκεια των διακοπών σας στη Μεσόγειο!”.

Η Cronwell Hotels & Resorts έχει την εμπειρία στην πραγματοποίηση μιας ευρείας κλίμακας εκδηλώσεων, ξεκινώντας από τα επιχειρηματικά forum έως συναυλίες και εντυπωσιακές παραστάσεις. Από την άλλη, οι καλλιτέχνες της Helicon Opera αντιπροσωπεύουν επάξια την παγκόσμια λυρική μουσική σκηνή. “Ο σκοπός μας είναι να μεταμορφωθεί το Miraggio σε ένα κορυφαίο χώρο στη Βόρεια Ελλάδα όπου θα πραγματοποιούνται εκδηλώσεις ενός ευρέως φάσματος φιλοξενώντας πολιτιστικές εκδηλώσεις ποικίλων κατευθύνσεων, από μουσικές παραστάσεις έως επαγγελματικά συνέδρια ακόμη και αθλητικούς μαραθώνιους”, δήλωσε ο Dmitry Kolesnikov, πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Cronwell Hotels & Resorts Russia.

Το μουσικό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τα αριστουργήματα παγκόσμιας κλασσικής μουσικής, τις μουσικές επιτυχίες του 20ου αιώνα, καθώς και τις καλύτερες άριες όπερας.

  • 05/09 – Opera Masterpieces
  • 06/09 – Operetta and Musical Highlights
  • 06/09 – Coffee Cantata
  • 08/09 – Kalinka Miraggio
  • 08/09 – Coffee Cantata
  • 09/09 – Love Forever

Το θέατρο “Helicon Opera” εκπροσωπείται από περιζήτητους καλλιτέχνες, οι οποίοι κοσμούν ως διαμαντένιο στολίδι την όπερα της Μόσχας. Οι κορυφαίοι σολίστες που θα εμφανιστούν στο Miraggio Thermal Spa Resort είναι: η Μάγια Μπάρκοφσκαγια, η Τζούλια Σκερμπακόβα, η Αλεξάνδρα Κοβαλέβιτς, ο Ιβάν Γκγκγκάζοφ, ο Βιτάλι Φόμιν, ο Κωνσταντίνος Μπρίνσκι, ο Ντμίτρι Σκορίκοφ, μαζί με την μπαλαρίνα Κσένια Λισάνσκαγια, τον μαέστρο Βλαντιμίρ Ροντιόνοφ και διάφορους ακόμη καλλιτέχνες της χορωδίας.

Η Cronwell Hotels & Resorts είναι μια από τις μεγαλύτερες ξενοδοχειακές αλυσίδες της Βόρειας Ελλάδας, με συνολικό αριθμό δωματίων που ξεπερνά τα 600 δωμάτια. Η αλυσίδα εκπροσωπείται στη Χαλκιδική από τα ξενοδοχεία – Rahoni Cronwell Park Hotel Adults Only, Cronwell Resort Sermillia, Cronwell Platamon Resort και Miraggio Thermal Spa Resort, το οποίο από το 2017 εντάχθηκε ως μέλος της αλυσίδας Cronwell.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024