Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΕνίσχυση της παρουσίας της Ύδρας στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού
Υπουργείο Τουρισμού

Ενίσχυση της παρουσίας της Ύδρας στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού

Συνάντηση της υπουργού Τουρισμού Έλενας Κουντουρά με το δήμαρχο της Ύδρας, κ. Γεώργιο Κουκουδάκη για τη δυναμική προώθηση και προβολή του νησιού στο εξωτερικό.

Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά συναντήθηκε με το δήμαρχο της Ύδρας κ. Γεώργιο Κουκουδάκη και συζήτησαν για τη δυναμική προώθηση και προβολή στο εξωτερικό του νησιού. Στη συνάντηση συμμετείχε και η γενική γραμματέας Τουρισμού κα Ευρυδίκη Κουρνέτα.

Η υπουργός και ο δήμαρχος συμφώνησαν να ενισχυθεί η παρουσία της Ύδρας στις διεθνείς τουριστικές εκθέσεις του εξωτερικού, όπου ο ΕΟΤ συμμετέχει με περίπτερο και ότι θα συνεχίσουν ακόμη πιο δυναμικά οι δράσεις προώθησης και προβολής στις ξένες αγορές, για την ανάδειξη της ελκυστικότητας του νησιού.

Επίσης ο δήμαρχος ενημέρωσε την κα Κουντουρά για τη μεγάλη τουριστική αύξηση στο νησί το 2018, καθώς και για  όλα τα ζητήματα που αφορούν στην περαιτέρω ανάπτυξη του προορισμού και τις υποδομές. Η υπουργός δεσμεύτηκε ότι θα επιληφθεί και θα μεταφέρει τα αιτήματα προς επίλυση στα αρμόδια υπουργεία και υπηρεσίες.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024