Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΟ Όμιλος Lufthansa παρουσιάζει το νέο NDC Partner Program στην Ελλάδα
Αεροπορικές εταιρείες

Ο Όμιλος Lufthansa παρουσιάζει το νέο NDC Partner Program στην Ελλάδα

Το NDC Partner Program προσφέρει μία νέα ιστοσελίδα που παρέχει άμεση πληροφόρηση και πρόσβαση στις λύσεις API στο πλαίσιο του NDC των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου Lufthansa.

Ο Όμιλος Lufthansa παρουσιάζει το νέο NDC Partner Program. Το πλαίσιο αυτό συγκεντρώνει προσφορές, αποκλειστικό περιεχόμενο και λύσεις API του ΝDC των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου Lufthansa σε μια ενιαία πλατφόρμα. Επιπλέον, προσφέρει υποστήριξη για τους ήδη συνδεδεμένους συνεργάτες πωλήσεων, αλλά και προγράμματα κατάρτισης.

Η ιστοσελίδα www.lhgroupairlines.com/ndc έχει σχεδιαστεί ειδικά για αυτό. Όλοι οι συνεργάτες πωλήσεων και οι εταιρικοί πελάτες μπορούν να λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τις προσφορές NDC Smart Offer των αεροπορικών εταιρειών του Ομίλου, την εξυπηρέτηση ή άλλες επιλογές συνεργασιών τεχνολογίας ή στρατηγικής σημασίας. Αυτή η νέα ηλεκτρονική ιστοσελίδα είναι ελεύθερα προσβάσιμη, διατίθεται στα γερμανικά και στα αγγλικά και θα είναι διαθέσιμη σε όλο τον κόσμο μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους.

Τα συνεργαζόμενα ταξιδιωτικά πρακτορεία που ενδιαφέρονται για το δωρεάν διαδικτυακό περιβάλλον SPRK μπορούν τώρα να εγγραφούν σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπληρώνοντας μια φόρμα και αποκτώντας έτσι πρόσβαση στην πλατφόρμα κρατήσεων και εξυπηρέτησης.

“Θέλουμε να παρέχουμε στους συνεργάτες μας τις καλύτερες δυνατές λύσεις. Το νέο NDC Partner Program και η αντίστοιχη ιστοσελίδα του είναι ένα σημαντικό εργαλείο. Όλο και περισσότεροι συνεργάτες μας το χρησιμοποιούν ήδη και επωφελούνται από τo NDC Smart Offer”, λέει ο Dr. Stefan Kreuzpaintner, Vice President Sales EMEA του Ομίλου Lufthansa.”

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024