Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑίσιο τέλος για το αεροσκάφος της Emirates που τέθηκε σε καραντίνα
Αεροπορικές εταιρείες

Αίσιο τέλος για το αεροσκάφος της Emirates που τέθηκε σε καραντίνα

Πρόκειται για την πτήση 203, από το Ντουμπάι προς τη Νέα Υόρκη, με 549 επιβαίνοντες.

Αίσιο τέλος για το αεροσκάφος της Emirates που τέθηκε την Τετάρτη σε καραντίνα στο αεροδρόμιο JFK της Νέας Υόρκης, καθώς επιβάτες παρουσίασαν συμπτώματα μίας άγνωστης ασθένειας, με πυρετό και έντονο βήχα.

Η Emirates επιβεβαιώνει ότι όλοι οι επιβάτες έχουν αποβιβαστεί από την πτήση EK 203. “Όλοι οι επιβάτες εξετάστηκαν από τις τοπικές υγειονομικές αρχές πριν από την αποβίβαση και 3 επιβάτες, καθώς και 7 μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο για περαιτέρω ιατρική περίθαλψη και αξιολόγηση. Εννέα επιβάτες υποβλήθηκαν σε πρόσθετο ιατρικό έλεγχο στο χώρο κοντά στο αεροσκάφος και στη συνέχεια τους δόθηκε η άδεια να φύγουν.   

Οι υπόλοιποι επιβάτες είχαν τη δυνατότητα να φύγουν νωρίτερα και να ακολουθήσουν την προβλεπόμενη διαδικασία αποχώρησης από το αεροδρόμιο. Το πλήρωμα και το προσωπικό μας επιτέλεσαν την πλήρη συνεργασία με τις αρχές κατά τη διάρκεια του ελέγχου και το αεροσκάφος έχει τώρα παραδοθεί στην Emirates.

Λόγω της καθυστέρησης που προκλήθηκε, η πτήση επιστροφής EK 204 από το αεροδρόμιο JFK στο Ντουμπάι θα καθυστερήσει κατά περίπου 3 ώρες. Οι επιβάτες με πτήσεις με ανταπόκριση στο Ντουμπάι, οι οποίοι επηρεάζονται από την καθυστέρηση, θα βοηθηθούν με την επανέκδοση των εισιτηρίων από το προσωπικό εδάφους.

Ζητούμε συγνώμη από τους πελάτες μας για τυχόν ταλαιπωρία. Η ασφάλεια και η ευημερία των πελατών και του πληρώματός μας είναι πάντα η πρώτη μας προτεραιότητα”.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
29/03/2024
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024