Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΗ επέκταση της τουριστικής περιόδου ωφέλησε τη Μήλο
Προορισμός

Η επέκταση της τουριστικής περιόδου ωφέλησε τη Μήλο

Η μεγάλη επιτυχία της φετινής χρονιάς είναι η επέκταση της τουριστικής περιόδου, που αποτελούσε ένα από τους πυλώνες της στρατηγικής και που δικαιώθηκε από την αύξηση του Μαΐου, που πλησίασε το 40% συγκριτικά με πέρυσι.

Με το αεροδρόμιο να “απογειώνεται” σε αφίξεις και με το λιμάνι του Αδάμαντα να σφύζει από επισκέπτες που αποβιβάζονται, η Μήλος γνωρίζει φέτος την καλύτερη τουριστική της χρονιά με αυξήσεις που υπερβαίνουν τα ποσοστά και των προηγούμενων χρόνων, που ήταν επίσης εντυπωσιακά.

Την επιτυχημένη, όπως φαίνεται, σεζόν, συμπληρώνουν τα δημοσιεύματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό για το νησί. Από το Conde Nast Traveler μέχρι το Travel+Leisure, από το Menshouse μέχρι το Travel Style, τα δημοσιεύματα ακόμα και από αναρτήσεις σε blogs και το instagram, ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και, πρόσφατα, ακόμα και στην Αυστραλία, αλλά και στο CNN Travel που αποθεώνει το νησί με video και φωτογραφίες σε ένα αφιέρωμα που παρουσιάζει όλες τις πτυχές και τα επί μέρους στοιχεία του τουριστικού προϊόντος.

Σε δήλωσή του ο δήμαρχος κ. Γεράσιμος Δαμουλάκης τόνισε τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει ο Δήμος σε συνεργασία με τους επαγγελματίες και την εταιρεία συμβούλων του “που μεθοδικά, εδώ και λίγα χρόνια, αποδείξαμε πώς ένα μικρό νησί μπορεί να αποκτήσει μεγάλη φήμη”.

Η μεγάλη επιτυχία της φετινής χρονιάς, κατά τον κ. Δαμουλάκη, είναι η επέκταση της τουριστικής περιόδου που αποτελούσε ένα από τους πυλώνες της στρατηγικής και που δικαιώθηκε από την αύξηση του Μαΐου, που πλησίασε το 40% συγκριτικά με πέρυσι.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024