Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΤρεις ελαφρά τραυματίες τουρίστες από αποκόλληση βράχου στο Ναυάγιο στη Ζάκυνθο
Προορισμός

Τρεις ελαφρά τραυματίες τουρίστες από αποκόλληση βράχου στο Ναυάγιο στη Ζάκυνθο

Η παραλία έχει εκκενωθεί και το Λιμενικό απαγόρευσε στα τουριστικά σκάφη να την προσεγγίζουν.

Τρεις άνθρωποι που θεωρούνταν μέχρι πρότινος αγνοούμενοι, εντοπίστηκαν, ωστόσο συνεχίζεται η καταμέτρηση των τουριστών στα πλοιάρια. Νωρίτερα, στο σημείο μετέβη κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ζακύνθου ώστε να ερευνήσει την πληροφορία για αγνοούμενους.

Η παραλία έχει εκκενωθεί, ενώ το Λιμενικό απαγόρευσε στα τουριστικά σκάφη να την προσεγγίζουν.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ιδιοκτητών σκαφών που ήταν στην περιοχή την ώρα που έπεσαν οι βράχοι, στο συγκεκριμένο κομμάτι της παραλίας είχαν αγκυροβολήσει τρία σκάφη αναψυχής με επιβάτες.

“Ακούστηκε ένα θόρυβος και έπεσε ένα μικρό κομμάτι βράχου, στη συνέχεια ένα δεύτερο μεγαλύτερο και τέλος, τρίτο μεγάλο κομμάτι βράχου που κατά την πτώση δημιούργησε μια θαλάσσια δίνη η οποία αναποδογύρισε τις βάρκες”, δήλωσε στο ΑΠΕ/ΜΠΕ μέλος πληρώματος που βρισκόταν στο σημείο.

Στη παραλία την ώρα της πτώσης των βράχων βρίσκονταν εκατοντάδες τουρίστες με μικρά παιδιά, που επιβιβάστηκαν σε σκάφη και απομακρύνθηκαν από την παραλία.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

19/03/2024
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024