Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήAMARA: Νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην Κύπρο την άνοιξη του 2019
Ξενοδοχεία

AMARA: Νέο υπερπολυτελές ξενοδοχείο στην Κύπρο την άνοιξη του 2019

Σε απόσταση αναπνοής από το κοσμοπολίτικο κέντρο της Λεμεσού, το AMARA αποτελεί την τελευταία επιχειρηματική κίνηση του ξενοδοχειακού ομίλου Stademos Hotels.

Το νεότερο υπερπολυτελές ξενοδοχείο της Κύπρου, AMARA, πρόκειται να ανοίξει τις πόρτες του την άνοιξη του 2019. Στην παραθαλάσσια πόλη της Λεμεσού, το ξενοδοχείο βρίσκεται πάνω σε μια αμμώδη παραλία, με καθένα από τα 207 δωμάτια και τις σουίτες του να έχουν θέα στη Μεσόγειο.

Τρία από τα πέντε εστιατόριά του, που ηγούνται από παγκόσμια κλάσης σεφ, θα τοποθετήσουν το ξενοδοχείο ως ένα από τα κορυφαία γκουρμέ hotspot στην Κύπρο. Το νεότερο NOBU Matsuhisa Limassol θα προστεθεί στα Ristorante Locatelli, του βραβευμένου με αστέρι Michelin σεφ Giorgio Locatelli με έδρα το Λονδίνο, και Armyra by Papaioannou, ένα εστιατόριο με θαλασσινά.

Το σπα του ξενοδοχείου έχει σχεδιαστεί ως ένα ολιστικό “καταφύγιο”, προσφέροντας στους επισκέπτες πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο μενού θεραπειών. Οι επιπλέον εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα πλήρως εξοπλισμένο γυμναστήριο, εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, εξωτερική πισίνα με θαλασσινό νερό και πισίνα υπερχείλισης με θέα στη Μεσόγειο.

Σχολιάζοντας το άνοιγμα του νέου ξενοδοχείου, ο διευθύνων σύμβουλος της Stademos Hotels PLC, κ. Δήμος Δημοσθένους δήλωσε: “Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε το νέο 5άστερο AMARA στη Λεμεσό, στις αρχές του 2019. Είμαστε σίγουροι ότι αυτή η εξέλιξη θα προσθέσει κίνηση τόσο στον Αμαθούντα όσο και στις γειτονικές περιοχές, με κάθε στοιχείο του ξενοδοχείου να είναι ειδικά προσαρμοσμένο για τους πιο επιλεκτικούς ταξιδιώτες.

Αισθανόμαστε απίστευτα προνομιούχοι που συνεργαζόμαστε με δύο παγκοσμίως γνωστούς και βραβευμένους σεφ, όπως οι Matsuhisa και Giorgio Locatelli, οι οποίοι θα φέρουν και το μοναδικό στυλ τους στο ξενοδοχείο, αυξάνοντας περαιτέρω την εμπειρία AMARA για τους επισκέπτες που αναζητούν πολιτισμό, χωρίς να τίθεται σε συμβιβασμό η κυπριακή κληρονομιά της περιοχής που βρίσκεται το AMARA”.

Σε απόσταση αναπνοής από το κοσμοπολίτικο κέντρο της Λεμεσού, το AMARA αποτελεί την τελευταία επιχειρηματική κίνηση του ξενοδοχειακού ομίλου Stademos Hotels. Ο σχεδιασμός του ξενοδοχείου ανήκει στα γραφεία SB Architects, David Rockwell Studio και WA Interiors.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024