Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΤα Aria Hotels διεισδύουν στην ισπανική αγορά
Ξενοδοχεία

Τα Aria Hotels διεισδύουν στην ισπανική αγορά

Από τα νέα τους γραφεία στη Μαδρίτη, τα Aria Hotels Spain θα εφαρμόσουν τη φιλοσοφία τηε αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας σε καταλύματα σε όλη την Ισπανία. Τα εγκαίνια του πρώτου εξ’αυτών αναμένεται να γίνουν τους επόμενους μήνες.

Η αλυσίδα boutique ξενοδοχείων και ανεξάρτητων κατοικιών που λειτουργεί στην Ελλάδα Aria Hotels ανακοίνωσε την επέκτασή της στην Ισπανία, σε συνεργασία με τον επιχειρηματία Ignacio Moreno de los Ríos, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου των Aria Hotels Spain. Από το 2012, τα Aria Hotels έχουν δημιουργήσει ένα διευρυμένο χαρτοφυλάκιο, που αποτελείται από 25 boutique ξενοδοχεία και βίλες σε διάφορους προορισμούς στην Ελλάδα (Αθήνα, Κρήτη, Κυκλάδες, Ήπειρο και σύντομα και στην Πελοπόννησο). Τα ακίνητα των Aria Hotels έχουν συχνά ιστορική σημασία και αναδεικνύουν λιγότερο γνωστούς νησιωτικούς και ηπειρωτικούς προορισμούς, περιλαμβάνοντας μοναδικές τοποθεσίες, όπως ένα οινοποιείο, έναν ανεμόμυλο που χρονολογείται από το 1852 αλλά και μια κατοικία με το δικό της ελαιοτριβείο δυόμισι αιώνων. Από τα νέα τους γραφεία στη Μαδρίτη, τα Aria Hotels Spain θα εφαρμόσουν τη συγκεκριμένη φιλοσοφία σε καταλύματα σε όλη την Ισπανία. Τα εγκαίνια του πρώτου εξ’αυτών αναμένεται να γίνουν τους επόμενους μήνες.

Ο κ. Γεράσιμος Πανταζάτος, διευθύνων σύμβουλος των Aria Hotels, δήλωσε: “Οι απαιτήσεις των σύγχρονων ταξιδιωτών αυξάνονται συνεχώς, καθώς επιθυμούν να βιώσουν τις πιο αυθεντικές εμπειρίες στους προορισμούς που επισκέπτονται. Αυτό σημαίνει διαμονή σε ανεπιτήδευτα καταλύματα σε εξίσου ανεπιτήδευτες τοποθεσίες, με ξεχωριστό στιλ και ατμόσφαιρα. Αυτή είναι η ‘συνταγή’, που με επιτυχία δημιουργήσαμε και εφαρμόσαμε στην Ελλάδα – από τον οινοτουρισμό στην Κρήτη, μέχρι τον πολυτελή τρόπο ζωής στη Σαντορίνη ή τη διαμονή σε ένα συγγραφικό καταφύγιο στην Πελοπόννησο – ή ακόμη και την εμπειρία απόδρασης στα υπέροχα βουνά της Ηπείρου. Κάθε προορισμός των Aria Hotels είναι διαφορετικός και ξεχωριστός, με τον πιο όμορφο τρόπο. Η Ισπανία είναι εξίσου δημοφιλής σε επισκέπτες από όλο τον κόσμο και στοχεύουμε στην εφαρμογή αυτής της φιλοσοφίας στην Ιβηρική Χερσόνησο, που χαρακτηρίζεται από ποικιλομορφία του τοπίου με τεράστιες ακτές, πεδιάδες, νησιά και υπέροχα τοπία“.

“Η Ελλάδα και η Ισπανία μοιράζονται τα χαρακτηριστικά των ώριμων τουριστικών αγορών”, πρόσθεσε ο Ignacio Moreno de los Ríos. “Η επιτυχία των Aria Hotels στην Ελλάδα επιβεβαιώνει ότι εξακολουθεί να υπάρχει πεδίο δραστηριοποίησης στις αναπτυγμένες αγορές για καλά σχεδιασμένες και πρωτότυπες προσπάθειες και ιδέες. Τα ταξίδια που στηρίζονται στην αλληλεπίδραση με το τοπικό περιβάλλον και την τοπική κουλτούρα αποτελούν μια ευπρόσδεκτη εναλλακτική λύση σε σχέση με τον μαζικό τουρισμό. Τα Aria Hotels Spain σκοπεύουν να ξεχωρίσουν σε αυτόν τον τομέα, προσφέροντας εμπειρίες ζωής για τον επισκέπτη με μια συλλογή από μικρά ακίνητα τα οποία θα εγγυώνται αναμφισβήτητα άνετη διαμονή”.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με την έκθεση “Travel & Tourism Economic Impact 2018 – Spain” του Παγκόσμιου Συμβουλίου Ταξιδιών και Τουρισμού (WTTC) προβλέπει ότι τα ταξίδια και ο τουρισμός στην Ισπανία θα αυξηθούν σταθερά τα επόμενα δέκα χρόνια, προσελκύοντας ετήσιες επενδύσεις ύψους 26,5 δισ. ευρώ μέχρι το 2028. Έως τότε υπολογίζεται ότι η Ισπανία θα φιλοξενεί πάνω από 120 εκατ. τουρίστες ετησίως.

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024