Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΥποψήφια η Κέρκυρα για τα γυρίσματα νοτιοαφρικανικής εκπομπής τύπου 'Survivor'
Προορισμός

Υποψήφια η Κέρκυρα για τα γυρίσματα νοτιοαφρικανικής εκπομπής τύπου 'Survivor'

Πενταμελής αποστολή από την Νότιο Αφρική περιηγήθηκε στη δυτική ακτή της Κέρκυρας.

Κατόπιν συνεργασίας της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων με τον ΕΟΤ και το Γενικό Ελληνικό Προξενείο στο Γιοχάνεσμπουργκ, επισκέφτηκε την Κέρκυρα στις 8 και 9 Σεπτεμβρίου, 5μελής αποστολή από την Νότιο Αφρική, προκειμένου να διερευνήσει κατάλληλες τοποθεσίες για τα γυρίσματα της παραγωγής του “Tropical Island of Treasure”.

Πρόκειται για εκπομπή τύπου survivor με παίκτες από τη Νότιο Αφρική και έπαθλο 1.000.000 ραντ (περίπου 66.666 ευρώ). Ο κύκλος αυτός θα είναι ο ένατος της εκπομπής. Ο όγδοος κύκλος είχε γυριστεί στις Μαλδίβες και είχε την δεύτερη μεγαλύτερη ακροαματικότητα στη χώρα. Η εν λόγω εκπομπή προβάλλεται στο κανάλι SABC 3 (South African Broadcasting Corporations), που εκπέμπει στα Αγγλικά και στα Africans.

H αποστολή αποτελείτο από τους: Miantha Padayachee – Tropika Marketing Manager, Darryl Roux, Bradley van den Berg – Executive Producer/COO της Cardova Productions, Τrevor Sumner και Michelle Sansom – Sponsorship Manager/Producer.

Περιηγήθηκαν στη δυτική ακτή της Κέρκυρας και συγκεκριμένα στον Χαλικούνα, τον Ίσσο (Κεδρόδασος, Λιμνοθάλασσα και παραλία), τον Γαρδένο, τον Αρκουδίλα, Τους Λιαπάδες και την Ροβινιά και τέλος την Παλαιοκαστρίτσα. Δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τα τοπία που αντίκρισαν και εφόσον επιλέξουν την Κέρκυρα για τα γυρίσματα της εκπομπής αυτά θα πραγματοποιηθούν το φθινόπωρο του 2019.

Τόσον η Δ/νση Υπηρεσιών Εξωτερικού του ΕΟΤ, όσον και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, θεωρούν ότι η εν λόγω ενέργεια εφόσον ευδοκιμήσει, είναι εξαιρετικά σημαντική και με προοπτικές για τη δυναμική προβολή του τουριστικού προϊόντος της Κέρκυρας, στην αγορά της Ν. Αφρικής.

Ιστοσελίδα | + Άρθρα
15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024