Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΟι πωλήσεις των ξενοδοχείων στο επίκεντρο του επόμενου 100% Hotel Show
Εκθέσεις

Οι πωλήσεις των ξενοδοχείων στο επίκεντρο του επόμενου 100% Hotel Show

Καθώς οι πωλήσεις των ξενοδοχείων αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που καλούνται να λύσουν οι σύγχρονοι ξενοδόχοι, το 100% Hotel Show αναπτύσσει το νέο section 'Digital & Sales', φιλοξενώντας εταιρείες που δίνουν λύσεις στο συγκεκριμένο τομέα.

Το νέο section “Digital & Sales” του 100% Hotel Show, φιλοξενεί ακόμη περισσότερες εταιρείες που ασχολούνται με την αύξηση των ξενοδοχειακών πωλήσεων, τόσο από νέες κρατήσεις όσο και από την ενίσχυση των εσωτερικών πωλήσεων.

Καθώς οι πωλήσεις των ξενοδοχείων αποτελούν ένα από τα σημαντικότερα ζητήματα που καλούνται να λύσουν οι σύγχρονοι ξενοδόχοι, το 100% Hotel Show αναπτύσσει το νέο section “Digital & Sales”, φιλοξενώντας εταιρείες που δίνουν λύσεις στο συγκεκριμένο τομέα. Το νέο αυτό κομμάτι της έκθεσης αποτελεί εξέλιξη του Digital Section που είχε παρουσιαστεί στις προηγούμενες διοργανώσεις, αφού συγκεντρώνει ολοένα και περισσότερα εξειδικευμένα brands που βοηθούν άμεσα ή έμμεσα τις πωλήσεις.

Στην κορυφή των πωλήσεων βρίσκονται, ασφαλώς, τα booking engines των ξενοδοχείων, με τα οποία οι ξενοδόχοι επιτυγχάνουν αύξηση του συνολικού τους revenue, μέσω των άμεσων κρατήσεων. Μία από τις πλέον εξειδικευμένες εταιρείες στον τομέα αυτό, η WebHotelier, πρωταγωνιστεί στο φετινό “Digital & Sales” section, με μια παρουσία που στόχο θα έχει να δώσει πρακτικές κατευθύνσεις στους ξενοδόχους που θα την επισκεφτούν. Η συμμετοχή της WebHotelier στο 100% Hotel Show θα συμπληρωθεί και με μια συνεργασία – έκπληξη στο Workshop Stage του 100% Hotel Show. Η εν λόγω συνεργασία, που θα αφορά τόσο ξενοδόχους όσο και villa owners, θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Από ένα, όμως, ολοκληρωμένο section πωλήσεων, δεν θα μπορούσαν να λείπουν και εταιρείες που ενισχύουν τις εσωτερικές πωλήσεις των ξενοδοχείων – όπως, για παράδειγμα τις πωλήσεις των εστιατορίων, που αποτελούν σημαντική πηγή εσόδων για κάθε κατάλυμα. Η εταιρεία Butterfly Stories συμμετέχει για πρώτη φορά στην έκθεση, δίνοντας συμβουλευτική σχετικά με το πώς μπορούν οι ξενοδόχοι να αυξήσουν τις πωλήσεις των εστιατορίων τους και να ενισχύσουν τη συνολική τους κερδοφορία. Στην ίδια κατεύθυνση, ιδιαίτερα σημαντική θεωρείται και η συμμετοχή εταιρειών management, όπως η HIP Hospitality και η KIHLI, οι οποίες θα παρουσιάσουν λύσεις εξοικονόμησης μέσω σωστής διοίκησης και οργάνωσης.
Τέλος, καθώς το δυναμικό branding παίζει σημαντικό ρόλο στις πωλήσεις των ξενοδοχείων, εταιρείες όπως η Mosaik θα παρουσιάσουν τις νέες τάσεις στην ξενοδοχειακή αγορά, ενώ το Destsetters θα λανσάρει για πρώτη φορά την υπηρεσία του Strategic Hotel Concept Development, που δημιουργεί ανταγωνιστικά ξενοδοχεία εκ προδιαγραφής.

Υπενθυμίζεται ότι το 100% Hotel Show θα πραγματοποιηθεί στις 16-19 Νοεμβρίου 2018, στο MEC Παιανίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024