Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστική ΠολιτικήΔιαφήμιση & ΠροβολήΠροβολή της Ελλάδας μέσα από τον κινηματογράφο, τη μουσική και τη μόδα της Κορέας
Τουριστική πολιτική

Προβολή της Ελλάδας μέσα από τον κινηματογράφο, τη μουσική και τη μόδα της Κορέας

Επαφές της υπουργού Τουρισμού κας Έλενας Κουντουρά στη Σεούλ, με παράγοντες της βιομηχανίας θεάματος της Νότιας Κορέας, για την προβολή της χώρας σε όλη την Ασία μέσου του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Σειρά επαφών είχε η υπουργός Τουρισμού, κα Έλενα Κουντουρά, στη Σεούλ με παράγοντες της βιομηχανίας θεάματος της Νότιας Κορέας και συζήτησε τις δυνατότητες έμμεσης προβολής ελληνικών προορισμών μέσα από μεγάλες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές παραγωγές.

Η κα Κουντουρά με τον opinion leader της κορεατικής μόδας και ποπ μουσικής, Kee Jeong yun, τον πρόεδρο της ST.Dupont Κορέας κ. Σταύρο Πιρούνη, την Πρέσβη της Ελλάδας στην Ν. Κορέα, κα Ιφιγένεια Κοντολέoντος.

Η υπουργός πραγματοποίησε συναντήσεις με την αντιπρόεδρο του CJ Group, Min Ja, και τη γενική διευθύντρια των Studio Dragon, Choi Jinnie, στο πλαίσιο του στρατηγικού ανοίγματος της αγοράς και με στόχο την άμεση ενίσχυση του τουριστικού ρεύματος από τη Νότια Κορέα προς την Ελλάδα και την προβολή της χώρας σε όλη την Ασία μέσου του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Το CJ Group αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους entertainment ομίλους παγκοσμίως, με χιλιάδες κινηματογραφικές αίθουσες σε Ασία, Ευρώπη και Αμερική. Ενώ, το Studio Dragon, επίσης μέλος του CJ Group, αποτελεί την κορυφαία εταιρεία παραγωγής ταινιών και τηλεοπτικών σειρών στην Ασία (Korean drama).


Η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με τη γενική διευθύντρια των Studio Dragon, Choi Jinnie (αριστερά).

Η κα Κουντουρά επιπλέον συναντήθηκε με τον αντιπρόεδρο του Samsung Fashion Group, Charles Park και τον αναγνωρισμένο opinion leader της κορεατικής μόδας και ποπ μουσικής, Kee Jeong yun, και τους προσκάλεσε να επιλέξουν την Ελλάδα για την παραγωγή των βιντεοκλίπ των αστέρων της πολύ δημοφιλούς παγκοσμίως k-pop μουσικής, αλλά και να φωτογραφήσουν τα ρεπορτάζ μόδας τους, ώστε να προβληθούν οι μοναδικές ομορφιές της Ελλάδας στη Νότια Κορέα.

Στις συναντήσεις συμμετείχε και η Πρέσβης της Ελλάδας στη Νότια Κορέα, κα Ιφιγένεια Κοντολέοντος.

Στη φωτογραφία, η υπουργός Τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά με την αντιπρόεδρο  του CJ Group, Min Ja, τον πρόεδρο της ST.Dupont Κορέας κ. Σταύρο Πιρούνη και την πρέσβη της Ελλάδας στη Ν. Κορέα, κα Ιφιγένεια Κοντολέοντος. 

Υπεύθυνη Ύλης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Τατιάνα ελέγχει καθημερινά τη ροή των εισερχόμενων ειδήσεων και επιμελείται την ύλη που δημοσιεύεται στο δίκτυο των TravelDailyNews.

15/03/2024
14/03/2024
13/03/2024
12/03/2024
11/03/2024
08/03/2024