Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΘετικές δηλώσεις για την έκθεση ITB του Βερολίνου από στελέχη του τουρισμού

Θετικές δηλώσεις για την έκθεση ITB του Βερολίνου από στελέχη του τουρισμού

Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών του τουρισμού η έκθεση ITB 2002 του Βερολίνου κρίνεται ως πολύ επιτυχημένη και τα αποτελέσματα της ως θετικά για την ανάπτυξη του τουρισμού. Συγκεκριμένα, ο κ. […]

Σύμφωνα με δηλώσεις στελεχών του τουρισμού η έκθεση ITB<.> 2002 του Βερολίνου κρίνεται ως πολύ<...> επιτυχημένη και τα αποτελέσματα της ως θετικά για την ανάπτυξη του τουρισμού.

Συγκεκριμένα, ο κ. Klaus Oegerli αντιπρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού της Ελβετίας και υπεύθυνος για την τουριστική κίνηση της Ευρώπης, ανακοίνωσε ότι "παρόλη την μείωση που υπήρχε στον αριθμό των επισκεπτών στο περίπτερο της Ελβετίας, είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την συμμετοχή μας όπως ευχαριστημένοι είναι και οι συνεκθέτες μας".

Ο κ. Ibrahim Ali, Διευθυντής προώθησης του Τμήματος Τουρισμού του Ντουμπάι δήλωσε ότι "η συμμετοχή του Ντουμπάι στην ITB 2002 ήταν σύμφωνη με τις προσδοκίες μας. Και οι 69 συνεκθέτες μας αναμένουν θετικά αποτελέσματα από τις επαφές τους".

Ο πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων της Τυνησίας κ. Adel Boussarssar είπε ότι "παρόλο που η Τυνησία δεν ήταν ιδιαίτερα αισιόδοξη για φέτος κυρίως λόγω της 11η Σεπτεμβρίου, οι συναντήσεις κατά την διάρκεια της έκθεσης μας έδειξαν ότι η χώρα μας είναι ακόμα δημοφιλείς στους Ευρωπαίους με αποτέλεσμα να έχουμε εμπορική επιτυχία".

Τέλος, αισιόδοξη ήταν και η αποστολή από τις ΗΠΑ που προώθησε κάθε τουριστική δυνατότητα της χώρας. Παρά τα γεγονότα της 11η Σεπτεμβρίου στο περίπτερο SeeAmerica Pavilion οι επισκέπτες εξέφραζαν το ενδιαφέρον τους για να συνεργασθούν τουριστικά με τις ΗΠΑ.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024