Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚροατία: Στόχος οι ξένοι επενδυτές στον τουρισμό

Κροατία: Στόχος οι ξένοι επενδυτές στον τουρισμό

Με στόχο την προσέλκυση των ξένων επενδυτών για τις τουριστικές περιοχές της χώρας, η Κροατία αποφάσισε να ιδιωτικοποιήσει ως το τέλος του 2003, δεκατέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες, που βρίσκονται στις ακτές […]

Με στόχο την προσέλκυση των ξένων επενδυτών για τις τουριστικές περιοχές της χώρας, η Κροατία<.> αποφάσισε να ιδιωτικοποιήσει<...> ως το τέλος του 2003, δεκατέσσερις ξενοδοχειακές μονάδες, που βρίσκονται στις ακτές της Αδριατικής.

Ο κ. Βόικοβιτς, διευθυντής του κρατικού οργανισμού ιδιωτικοποιήσεων της Κροατίας, σύμφωνα με δημοσιεύματα του κροατικού τύπου ανακοίνωσε ότι αρχικά τα προς πώληση ξενοδοχεία θα ανακαινιστούν, ώστε να ανταποκρίνονται στις προσδοκίες των ξένων τουριστών.

Την περασμένη εβδομάδα ο κ. Βόικοβιτς υπέγραψε στο Λονδίνο μνημόνιο κατανόησης με εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Ανάπτυξης και Ανασυγκρότησης (EBRD) και του Οργανισμού Επενδύσεων της Γερμανίας (DEG), οι οποίοι θα χρηματοδοτήσουν την ανακαίνιση των ξενοδοχειακών μονάδων.

Κατά την υπογραφή του μνημονίου ο εκπρόσωπος της EBRD, Αντρέι Κροπότκιν δήλωσε ότι η τράπεζα στηρίζει το σχέδιο ιδιωτικοποίησης των ξενοδοχείων διότι γνωρίζει πως η ανάπτυξη του τουριστικού τομέα θα συμβάλλει σημαντικά στη συνολική ανάπτυξη της Κροατίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024