Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ Γαλλία ξεκινά καμπάνια για να διατηρήσει τα πρωτεία στον τουρισμό

Η Γαλλία ξεκινά καμπάνια για να διατηρήσει τα πρωτεία στον τουρισμό

Κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης του Βερολίνου ITB, η Γαλλία δήλωσε ότι έχει προγραμματίσει ειδική καμπάνια με στόχο τη διατήρηση της στην πρώτη θέση στον παγκόσμιο τουρισμό. Το Maison […]

Κατά τη διάρκεια της τουριστικής έκθεσης του Βερολίνου ITB, η Γαλλία<.> δήλωσε ότι έχει προγραμματίσει ειδική καμπάνια<...> με στόχο τη διατήρηση της στην πρώτη θέση στον παγκόσμιο τουρισμό.

Το Maison de la France<.> έχει στη διάθεση του 4,5 εκατ. Ευρώ για να προωθήσει την χώρα και επιπλέον άλλα 8 εκατ. Ευρώ που προέρχονται από συνεργασία με tour operators, τοπικά τουριστικά γραφεία, και εταιρίες μεταφορών. Μόνο για την αγορά της Μεγάλης Βρετανία θα δαπανηθούν 2,5 εκατ. Ευρώ, ενώ για την γερμανική και την ιταλική περίπου 1,2 εκατ. Ευρώ για την κάθε μια.

Το κεντρικό σλόγκαν της καμπάνιας είναι 'J' aime la France' και θα ξεκινήσει να κάνει την εμφάνιση του στο τέλος του Απριλίου στις κύριες αγορές που είναι η Γερμανία, η Ισπανία, η Ιταλία, οι ΗΠΑ, ο Καναδάς, και η Ιαπωνία.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024