Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΟι βρετανικοί τουριστικοί φορείς παρακολουθούν το Opodo

Οι βρετανικοί τουριστικοί φορείς παρακολουθούν το Opodo

Πρόσφατα ήρθε στην δημοσιότητα καταγγελία βρετανικού τουριστικού φορέα ότι η British Airways, που είναι συνιδιοκτήτης στο κόμβο Opodo, πρόσφερε φθηνότερα εισιτήρια μέσω του κόμβου από ότι μέσω των GDS’s. Αυτή […]

Πρόσφατα ήρθε στην δημοσιότητα καταγγελία βρετανικού τουριστικού φορέα ότι η British Airways, που είναι<...> συνιδιοκτήτης στο κόμβο Opodo<.>, πρόσφερε φθηνότερα εισιτήρια μέσω του κόμβου από ότι μέσω των GDS's.

Αυτή η μαρτυρία, από το Guild of Business Travel Agents, GBTA<.>, προκάλεσε θύελλες διαμαρτυρίας και την υπόσχεση πολλών βρετανικών τουριστικών φορέων ότι θα παρακολουθούν το Opodo, ώστε να μην συμβαίνουν παρόμοια περιστατικά. Αν η GBTA αντιληφθεί και άλλα περιστατικά θα καταφύγει στην Ευρωπαϊκή Ένωση ανακοίνωσαν στον Βρετανικό τύπο αντιπρόσωποι του φορέα.

Ο γενικός διευθυντής της GBTA, κ. Philip Carlisle δήλωσε ότι 'Όπως πολλοί επαγγελματικοί φορείς κάνουν σε όλη την Ευρώπη, έτσι και η GBTA θα παρακολουθεί με μεγάλη προσοχή τις προσφορές του Opodo. Τα μέλη μας ήδη μας έχουν καταγγείλει 15-20 παρόμοιες περιπτώσεις, παρόλο που είχαμε τις απαραίτητες διαβεβαιώσεις από τις αεροπορικές εταιρίες ότι κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να συμβεί.'

Ένας εκπρόσωπος της British Airways δήλωσε στον τύπο ότι στο Opodo στέλνουν καλές τιμές και μεγάλη διαθεσιμότητα σε θέσεις, οι οποίες όμως δεν είναι καλύτερες από αυτές των τουριστικών πρακτόρων.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024