Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςSingapore Airlines και ΗΑΤΤΑ: Φιλανθρωπικό κάλεσμα των τουριστικών επιχειρήσεων

Singapore Airlines και ΗΑΤΤΑ: Φιλανθρωπικό κάλεσμα των τουριστικών επιχειρήσεων

Η Singapore Airlines και ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, ΗΑΤΤΑ, παίρνουν την πρωτοβουλία να καλέσουν τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό χώρο, να συμβάλλουν στην προσπάθεια […]

Η Singapore<.> Airlines και ο Σύνδεσμος των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων, ΗΑΤΤΑ<.>, παίρνουν την πρωτοβουλία να καλέσουν τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον τουριστικό χώρο, να συμβάλλουν<...> στην προσπάθεια του ιδρύματος ‘Κάνε μια ευχή’.

Το ίδρυμα " Κάνε μια ευχή " είναι μία φιλανθρωπική αποστολή μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών από 3 έως 18 ετών, τα οποία πάσχουν από σοβαρές ασθένειες απειλητικές για τη ζωή τους.

Ξεκίνησε στην Αμερική το 1980 με μία απλή ευχή ενός παιδιού που ήθελε να γίνει αστυνομικός και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις ευχές περίπου 85.000 παιδιών σε όλο τον κόσμο.

Στην Ελλάδα από τη αρχή της λειτουργίας του, τον Φεβρουάριο του 1997, το ίδρυμα έχει πραγματοποιήσει πάνω από 120 ευχές παιδιών, ενώ ο στόχος για το 2002 είναι να πραγματοποιήσει 60 παιδικές ευχές και επιθυμίες.

Σκοπός είναι, αφενός να συγκεντρωθούν χρήματα, μέσω δωρεάς (ως ελάχιστο ποσό ορίστηκαν τα 30 €) και αφετέρου να υπάρξουν χορηγοί για το πρόγραμμα "Υιοθετήστε μία Ευχή", που συνεπάγεται την ανάληψη μέρους ή όλων των εξόδων της ευχής ενός παιδιού.

Αποκορύφωμα αυτής της ενέργειας θα είναι η εκδήλωση-κοκτέιλ με θέμα: "Ο τουρισμός δίνει χαρά στα παιδιά" που θα πραγματοποιηθεί στις 24 Μαΐου 2002, από 7μμ-10μμ στο Μουσείο Μπενάκη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024