Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΞεκινούν οι εργασίες ανακατασκευής του Ξενία Λάρισας

Ξεκινούν οι εργασίες ανακατασκευής του Ξενία Λάρισας

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Grecotel, στην οποία ανήκει το Ξενία Λάρισας, οι εργασίες για την ανακατασκευή, διαμόρφωση και επέκταση των εγκαταστάσεων θα ξεκινήσουν στα τέλη Ιουνίου, και θα ολοκληρωθούν […]

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Grecotel<.>, στην οποία ανήκει το Ξενία Λάρισας, οι εργασίες για την ανακατασκευή, διαμόρφωση και<...> επέκταση των εγκαταστάσεων θα ξεκινήσουν στα τέλη Ιουνίου, και θα ολοκληρωθούν σε 8-10 μήνες.

Το συγκρότημα που θα δημιουργηθεί στη Λάρισα θα είναι πέντε αστέρων. Οι παρεμβάσεις θα γίνουν με πολύ μεγάλο σεβασμό προς τον περιβάλλοντα χώρο, και σύμφωνα με τη φιλοσοφία του ομίλου.

Αν και δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη το αρχιτεκτονικό σχέδιο, πάντως προβλέπεται η κατασκευή μιας νέας μεγάλης κεντρικής μονάδας, που μπορεί να είναι σε οριζόντια ή κάθετη κατασκευή, ανάλογα με την υφιστάμενη έκταση και με το τι θα δένει πιο αρμονικά με τον περιβάλλοντα χώρο, καθώς και αναβάθμιση-αναδόμηση των υφιστάμενων μπανγκαλόου στο χώρο του ΞΕΝΙΑ.

Επίσης, προβλέπεται η κατασκευή μιας εξωτερικής και μιας εσωτερικής πισίνας, εστιατόριο αλλά και ένα εστιατόριο υψηλών προδιαγραφών, καθώς επίσης και σύγχρονος συνεδριακός χώρος αλλά και αναβάθμιση-αναμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου.

Ο δήμος Λάρισας προχώρησε στην εκμίσθωση του ακινήτου, προκειμένου να εξυπηρετηθούν κεντρικές ανάγκες υποδοχής τουρισμού, εστίασης, αναψυχής, συνεδρίων και εκδηλώσεων της πόλης, ενώ η δημιουργία συνεδριακού χώρου αποτελούσε και μία εκ των επιδιώξεων της Δημοτικής Αρχής, προκειμένου να υπάρχει μια βάση για να αρχίσει να αναπτύσσεται και συνεδριακός τουρισμός στην περιοχή.

Σήμερα το κτίριο που υπάρχει έχει έκταση περίπου 1.700 τ.μ., και επιτρέπεται η δόμηση εντός αυτού, σε ήδη προκαθορισμένα σημεία, κτιρίων μέγιστου ύψους 15 μέτρων, ενώ η ολική επιφάνεια δόμησης μπορεί να ανέλθει στις 6.000 τ. μ.

Η διάρκεια της μίσθωσης είναι από την 1.12.2001. έως τις 30.11.2003 και ο δήμος Λαρίσης θα λαμβάνει μηνιαία πάνω από 8.000.000 δραχμές βάσει του αποτελέσματος της δημοπρασίας.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024