Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ Swiss κάνει συμφωνία με την American Airlines

Η Swiss κάνει συμφωνία με την American Airlines

Η νέα αεροπορική εταιρία της Ελβετίας, Swiss, επιβεβαίωση την συνεργασία της κοινών κωδικών με την American Airlines η οποία θα ξεκινήσει στα μέσα του Μαΐου. Αυτή η κίνηση σχολιάζουν αναλυτές […]

Η νέα αεροπορική εταιρία της Ελβετίας, Swiss<.>, επιβεβαίωση την συνεργασία της κοινών κωδικών με την American Airlines<.> η οποία θα ξεκινήσει<...> στα μέσα του Μαΐου.

Αυτή η κίνηση σχολιάζουν αναλυτές του αεροπορικού χώρου, είναι η προετοιμασία για την ένταξη της Swiss στην αεροπορική συμμαχία Oneworld<.>. Η ένταξη σε μια ισχυρή συμμαχία είναι καίριο σημείο για την επιτυχημένη πορεία της Swiss, και όπως αναμένεται θα κάνει επικερδείς πτήσεις το ένα τρίτο των μακρινών πτήσεων της. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι η κατάρρευση της Swissair προερχόταν και σε ένα βαθμό από την να αναπτύξει το Qualiflyer.

'Παρά τις παροδικές αντιδράσεις της British Airways', δήλωσε ο γενικός διευθυντής της Swiss κ. Andre Dose, 'η εταιρία μας σκοπεύει μέσα στο 2002 να γίνει μέλος της Oneworld'.

Η Swiss έχει αναγγείλει σχέδιο αντικατάστασης των παλαιών Donnell Douglas MD-11s με 13 καινούργια Airbus A340-300 μέχρι το 2004. Νέες καμπίνες και πολυθρόνες κρεβάτια στην πρώτη και την διακεκριμένη θέση έχουν σχεδιασθεί από τον αμερικανό σχεδιαστή Tyler Brule. Ακόμα και στην οικονομική θέση το σερβίρισμα θα γίνεται με πορσελάνινα σερβίτσια και θα υπάρχει η δυνατότητα να διαλέξει κάποιος μεταξύ δύο μενού.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024