Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΑυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον για την Αγροτουριστική Α.Ε.

Αυξημένο επενδυτικό ενδιαφέρον για την Αγροτουριστική Α.Ε.

Αυξημένο ήταν το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε και στο πλαίσιο της σχετικής πρόκλησης της ΕΤΑ, για συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, μέχρι την απόκτηση του 49% της ανώνυμης θυγατρικής της […]

Αυξημένο ήταν το ενδιαφέρον που εκδηλώθηκε και στο πλαίσιο της σχετικής πρόκλησης της ΕΤΑ, για συμμετοχή στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, μέχρι<...> την απόκτηση του 49% της ανώνυμης θυγατρικής της εταιρίας Αγροτουριστική<.> ΑΕ.

Ενδιαφέρον εκδήλωσαν πολλές αναπτυξιακές εταιρίες, μεταξύ των οποίων, η ΚΕΝ.Α.ΚΑΠ (Καλαμπάκα), η ΑΝΕΘ (Θεσσαλονίκη), η Αναπτυξιακή Εταιρία Χαλκιδικής, η ΕΤΑΝΑΜ (Νότιας Ηπείρου), η ΑΧΑΪΑ (Καλάβρυτα), η Οδύσσεια (Αθήνα), ο Πάρνωνας (Πελοπόννησος), η Αναπτυξιακή Λασιθίου, η Αναπτυξιακή Καρδίτσας, η Αναπτυξιακή Κοζάνης κ.α.

Αξιόλογο ενδιαφέρον εκδηλώθηκε όμως και από εταιρίες του ιδιωτικού τομέα, μεταξύ των οποίων ο Όμιλος Εταιριών Τεχνική Ολυμπιακή, η εταιρία Τόπος ΑΕ (θυγατρική της "Θεμελιοδομή"), η Ανώνυμη Εταιρία Τουριστικών Επιχειρήσεων (του Γιάννη Μπουτάρη), αλλά και οι εταιρίες Εξέλιξις, RDC, ΟΑΔΥ, Εξάντας και OMNIS Hellas.

Εντός των επομένων ημερών θα ακολουθήσει η αξιολόγηση των εκδηλώσεων ενδιαφέροντος, ώστε να διαμορφωθεί η νέα μετοχική σύνθεση της "Αγροτουριστική Α.Ε".

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024