Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΚροατία και Μαυροβούνιο μετατρέπουν σε τουριστική όαση την χερσόνησο Πρέβλακα

Κροατία και Μαυροβούνιο μετατρέπουν σε τουριστική όαση την χερσόνησο Πρέβλακα

Στη διάρκεια της συνάντησης του προέδρου της Κροατίας Στίπε Μέσιτς και του εντολοδόχου πρωθυπουργού του Μαυροβουνίου Φίλιπ Βουγιάνοβιτς, στην Ελβετία τάχθηκαν υπέρ της μετατροπής της χερσονήσου Πρέβλακα σε τουριστική όαση […]

Στη διάρκεια της συνάντησης του προέδρου της Κροατία<.>ς Στίπε Μέσιτς και του εντολοδόχου πρωθυπουργού του Μαυροβουνίου Φίλιπ Βουγιάνοβιτς, στην<...> Ελβετία τάχθηκαν υπέρ της μετατροπής της χερσονήσου Πρέβλακα σε τουριστική όαση τονίζοντας ότι η χερσόνησος, η οποία αποτελεί ένα από τα ανοιχτά ζητήματα μεταξύ της Κροατίας και της Γιουγκοσλαβίας, πρέπει να αποστρατιωτικοποιηθεί και να ανοικοδομηθεί με ξένα κεφάλαια, ώστε να γίνει πόλος έλξης τουριστών.

Χαρακτηριστική ήταν η δήλωση του κ. Βουγιάνοβιτς, ο οποίος τόνισε ότι η Πρέβλακα πρέπει να γίνει γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ της Κροατίας και της Γιουγκοσλαβίας και όχι σημείο διένεξης.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024