Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςYachtingΣτην τελική φάση η αξιολόγηση των προτάσεων για τις Μαρίνες της Αττικής

Στην τελική φάση η αξιολόγηση των προτάσεων για τις Μαρίνες της Αττικής

Στα μέσα Ιουλίου θα έχει τελειώσει η αξιολόγηση των 17 τεχνικών προσφορών που έχουν γίνει από 8 κοινοπραξίες ιδιωτικών εταιριών για τις τρεις μαρίνες της Αττικής. Συγκεκριμένα, για τη μαρίνα […]

Στα μέσα Ιουλίου θα έχει τελειώσει η αξιολόγηση των 17 τεχνικών προσφορών που έχουν γίνει από 8 κοινοπραξίες ιδιωτικών εταιριών για<...> τις τρεις μαρίνες<.> της Αττικής. Συγκεκριμένα, για τη μαρίνα<.> του Αλίμου έχουν κατατεθεί 7 προσφορές, για το Φλοίσβο 6 προσφορές, και για τη Ζέα 4 προσφορές.

Οι προσφορές, στο τεχνικό τους μέρος, περιλαμβάνουν αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις που στοχεύουν στη μεταμόρφωση των μαρινών σε σύγχρονα συγκροτήματα ελλιμενισμού και παροχής ενός μεγάλου φάσματος υπηρεσιών τουρισμού και αναψυχής.

Μετά την αξιολόγηση των προσφορών στο τεχνικό τους μέρος και την προεπιλογή μεταξύ των 17 προτάσεων θα αποσφραγιστούν οι οικονομικές προσφορές των προεπιλεγέντων και θα αναδειχθούν οι πλειοδότες για καθεμία από τις τρεις μαρίνες.

Στην τελική φάση το μόνο κριτήριο επιλογής των αναδόχων θα είναι η βέλτιστη οικονομική προσφορά. Η όλη προσπάθεια εντάσσεται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της Αττικής, ενόψει και των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Οι κοινοπραξίες των ιδιωτικών εταιριών θα αναλάβουν την εκμετάλλευση και διαχείριση των μαρινών με συμβάσεις διάρκειας 40 ετών και με τα Ελληνικά Τουριστικά Ακίνητα να λαμβάνουν ετήσιο μίσθωμα, διατηρώντας το 25% της εταιρίας διαχείρισης που θα δημιουργηθεί.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024