Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΝέα Δημοκρατία: Σύσκεψη όλων των φορέων για τα προβλήματα του τουρισμού

Νέα Δημοκρατία: Σύσκεψη όλων των φορέων για τα προβλήματα του τουρισμού

Σε σύσκεψη έχει προσκαλέσει σήμερα η Νέα Δημοκρατία όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να εξετασθούν τα προβλήματα του ελληνικού τουρισμού, αλλά και να προδιαγραφούν οι συγκεκριμένες δράσεις που απαιτούνται για […]

Σε σύσκεψη έχει προσκαλέσει σήμερα η Νέα Δημοκρατία<.> όλους τους αρμόδιους φορείς προκειμένου να εξετασθούν<...> τα προβλήματα του ελληνικού τουρισμού, αλλά και να προδιαγραφούν οι συγκεκριμένες δράσεις που απαιτούνται για την αντιμετώπισή τους.

Συγκεκριμένα, υπό την προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας<.> κ. Κώστα Καραμανλή θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί, σύσκεψη με θέμα “Η συνολική εκτίμηση των προβλημάτων στον Τουρισμό και η ανάληψη συγκεκριμένων δράσεων για την αντιμετώπισή τους”.

Στη Σύσκεψη έχουν κληθεί να παραστούν Πρόεδροι Τουριστικών Φορέων, όπως: το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων, ο Σύνδεσμος Τουριστικών & Ταξιδιωτικών Γραφείων Ελλάδος (ΗΑΤΤΑ), ο Σύνδεσμος Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ), η Ένωση Εφοπλιστών Επιβατηγών Πλοίων, η Ένωση Πλοιοκτητών Ελληνικών Σκαφών Τουρισμού, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Επιχειρήσεων Τουρισμού, ο Σύνδεσμος Αντιπροσώπων Αεροπορικών Εταιριών, η Συνομοσπονδία Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων Ελλάδος, ο Σύνδεσμος Δήμων & Κοινοτήτων Ιαματικών Πηγών Ελλάδος, η Πανελλήνια Ένωση Ιδιοκτητών Κάμπινγκ και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξεναγών.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024