Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΔεν πωλείται η Qantas σε ξένους επενδυτές

Δεν πωλείται η Qantas σε ξένους επενδυτές

Την έντονη αντίθεση της προς την απόφαση της αυστραλιανής κυβέρνησης να μην επιτρέψει σε ξένους επενδυτές να αγοράσουν την πλειοψηφία των μετοχών της αεροπορικής εταιρίας Qantas, εξέφρασε η διοίκηση της […]

Την έντονη αντίθεση της προς την απόφαση της αυστραλιανής κυβέρνησης να μην επιτρέψει σε ξένους επενδυτές να αγοράσουν την<...> πλειοψηφία των μετοχών της αεροπορικής εταιρίας Qantas<.>, εξέφρασε η διοίκηση της εταιρίας.

Συγκεκριμένα, η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Qantas, Margaret Jackson δήλωσε ότι ‘είμαστε απογοητευμένοι από την απόφαση αυτή που, ουσιαστικά, εμποδίζει την ανάπτυξη της εταιρίας μας’.

Παράλληλα, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Συγκοινωνιών, John Anderson, δήλωσε ότι η Qantas, η οποία έχει κυριαρχήσει στις αεροσυγκοινωνίες της νοτιανατολικής Ασίας, πρέπει να παραμείνει σε αυστραλιανά χέρια. “Η αυστραλιανή οικονομία έχει τη δυνατότητα να συνδράμει στην αποτελεσματική ανταγωνιστικότητα της Qantas” δήλωσε.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024