Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΚΕΠΚΑ: Παράπονα για τις τουριστικές υπηρεσίες που παρέχονται στην Χαλκιδική

ΚΕΠΚΑ: Παράπονα για τις τουριστικές υπηρεσίες που παρέχονται στην Χαλκιδική

Με επιστολή του προς τον υπουργό ανάπτυξης κ. Άκη Τσοχατζόπουλο, το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών, ΚΕΠΚΑ, ζητά την ενδυνάμωση της τουριστικής αστυνομίας Χαλκιδικής προκειμένου να εξετασθούν τα παράπονα και οι και […]

Με επιστολή του προς τον υπουργό ανάπτυξης κ. Άκη Τσοχατζόπουλο, το Κέντρο Προστασίας Καταναλωτών, ΚΕΠΚΑ<.>, ζητά την ενδυνάμωση της<...> τουριστικής αστυνομίας Χαλκιδικής προκειμένου να εξετασθούν τα παράπονα και οι και καταγγελίες καταναλωτών για την ποιότητα των τουριστικών υπηρεσιών που παρέχονται στους καταναλωτές στην Ελλάδα και κυρίως στο νομό Χαλκιδικής.

Στην επιστολή επισημαίνονται, μεταξύ άλλων, η μη ενδεδειγμένη καθαριότητα καταλυμάτων και χώρων εστίασης, η αποφυγή εκ μέρους των καταστηματαρχών παροχής αποδείξεων, οι υπερβολικές αυξήσεις στις τιμές διαφόρων προϊόντων και υπηρεσιών σε σχέση με αυτές που ίσχυαν πέρσι και η λειτουργία παράνομων επιχειρήσεων. Όπως σημειώνει το ΚΕΠΚΑ, η τουριστική αστυνομία Χαλκιδικής επανδρώνεται μόνο από δύο αστυνομικούς και τρεις δόκιμους αποσπασμένους για τους 3 θερινούς μήνες με αποτέλεσμα να είναι αδύνατη η αστυνόμευση των εκατοντάδων χιλιομέτρων ακτών του νομού. Πάντως, τα ίδια συμπτώματα έχουν επισημανθεί και σε άλλες τουριστικές περιοχές της Ελλάδας, και ιδίως σε μικρά νησιά.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024