Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΑύξηση κερδών για την αυστραλιανή Qantas

Αύξηση κερδών για την αυστραλιανή Qantas

Αύξηση των κερδών της πέτυχε η αυστραλιανή αεροπορική εταιρία Qantas, μια από τις λίγες αεροπορικές εταιρίες του κόσμου που παραμένουν κερδοφόρες, για το οικονομικό έτος που έληξε. Συγκεκριμένα, τα κέρδη […]

Αύξηση των κερδών της πέτυχε η αυστραλιανή αεροπορική εταιρία Qantas<.>, μια από τις λίγες<...> αεροπορικές εταιρίες του κόσμου που παραμένουν κερδοφόρες, για το οικονομικό έτος που έληξε. Συγκεκριμένα, τα κέρδη της ανήλθαν στα 428 εκατομμύρια δολάρια (Αυστραλίας) έναντι 415 εκατομμυρίων που ήταν την προηγούμενη χρονιά.

Παράλληλα η Qantas ανακοίνωσε ότι θα αυξήσει το μετοχικό της κεφάλαιο κατά 800 εκατομμύρια δολάρια με στόχο να επενδύσει στην αεροπορική εταιρία Air New Zealand.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Qantas ξάφνιασε τους επενδυτές όταν ανακοίνωσε ότι για ένα τριήμερο δεν θα γίνεται αγοραπωλησία των μετοχών της στα χρηματιστήρια.

Τέλος η αυστραλιανή εταιρία ανακοίνωσε ότι θα δαπανήσει 2,8 δισεκατομμύρια δολάρια κατά την προσεχή τετραετία για την αγορά νέων αεροσκαφών προκειμένου να παραμείνει ανταγωνιστική.

Υπενθυμίζεται ότι με πρόσφατη απόφασή της η αυστραλιανή κυβέρνηση υποχρέωσε την Qantas να διαθέτει το 51% των μετοχών της σε Αυστραλούς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024