Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΓαστρονομίαΓαστρονομικό και πολιτιστικό φεστιβάλ Χιλής σε αθηναϊκό ξενοδοχείο

Γαστρονομικό και πολιτιστικό φεστιβάλ Χιλής σε αθηναϊκό ξενοδοχείο

Από την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, η Πρεσβεία της Χιλής στην Ελλάδα και το ξενοδοχείο Metropolitan διοργανώνουν γαστρονομικό και πολιτιστικό φεστιβάλ Χιλής. Η πρέσβης της […]

Από την Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου μέχρι και την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, η Πρεσβεία της Χιλής στην Ελλάδα και το ξενοδοχείο Metropolitan<.> διοργανώνουν<...> γαστρονομικό και πολιτιστικό φεστιβάλ Χιλής.

Η πρέσβης της Χιλής κ. Marcia Covarrubias, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε στη χιλιανή οικονομία, η οποία, όπως είπε, είναι ανοικτή και διέπεται από διαφάνεια και σταθερούς κανόνες. Η χώρα της δέχεται 3 εκατ. τουρίστες κυρίως από τις διπλανές χώρες της Νοτίου Αμερικής, όμως οι στενές σχέσεις της Χιλής με την Ελλάδα θα πρέπει να λειτουργήσουν ως πόλος έλξης και άλλων ελλήνων τουριστών προς αυτή την χώρα, η οποία διαθέτει από έρημο μέχρι και πάγους. Η κ. Covarrubias αναφέρθηκε στα πολλά αξιοθέατα της χώρας της, στις βαθιές ρίζες του πολιτισμού της, και στην σύγχρονη κουλτούρα της Χιλής.

Με στόχο την ανάπτυξη τουριστικού ρεύματος προς την Χιλή μέσα στον Οκτώβριο θα διοργανωθεί ταξίδι ελλήνων πρακτόρων στην χώρα ώστε να την γνωρίσουν και να την προωθήσουν για τα Χριστούγεννα.

Κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ θα υπάρχει έκθεση φωτογραφίας του Raul Hernandez και χειροποίητων κοσμημάτων και χειροτεχνημάτων του οίκου Callfu-Cura.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024