Τελευταία νέα
ΑρχικήΔιαμονή-ΔιατροφήΞενοδοχείαΕκδήλωση για τα 10 χρόνια της Grecotel

Εκδήλωση για τα 10 χρόνια της Grecotel

Εκδήλωση διοργανώνει η Grecotel για να γιορτάσει τα δέκα της χρόνια την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί, στο ξενοδοχείο Grecotel Creta Palace στο Ρέθυμνο. Στο εορταστικό πρόγραμμα θα […]

Εκδήλωση διοργανώνει η Grecotel<.> για να γιορτάσει τα δέκα της χρόνια την Παρασκευή<...> 27 Σεπτεμβρίου στις 11 το πρωί, στο ξενοδοχείο Grecotel Creta Palace στο Ρέθυμνο.

Στο εορταστικό πρόγραμμα θα απευθύνει χαιρετισμό η κα. Μάρη Δασκαλαντωνάκη, Executive Director, Grecotel A.E., ενώ ομιλίες θα έχουν ο Δρ. Μιχάλης Μοδινός, πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης με θέμα: “Οι προοπτικές του βιώσιμου τουρισμού μετά το Γιοχάνεσμπουργκ”, η κα. Μαρία Βαλέργα, Environmental Manager, Grecotel και ο Δρ. W.-M. Iwand, Executive Director, Environment, TUI AG με θέμα: “Δέκα χρόνια περιβαλλοντικής δράσης για ένα καλύτερο περιβάλλον διακοπών”.

Στη συνέχεια ο Dr W.-M. Iwand θα βραβεύσει με το Παγκόσμιο Βραβείο του Οργανισμού TUI – Umwelt Champion 2002 τη Grecotel, ως ξενοδοχειακή αλυσίδα για την εξαιρετική δράση της στην προστασία του περιβάλλοντος, θα βραβεύσει επίσης τα ξενοδοχεία Grecotel Malia Park, Rithymna Beach και Creta Palace τα οποία μετά από ψηφοφορία των Γερμανών πελατών τους συγκαταλέχθηκαν στα 10 καλύτερα ξενοδοχεία της TUI διεθνώς.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024