Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝέα διακεκριμένη υπηρεσία στάθμευσης αυτοκινήτων στο Ελευθέριος Βενιζέλος

Νέα διακεκριμένη υπηρεσία στάθμευσης αυτοκινήτων στο Ελευθέριος Βενιζέλος

O Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, AIA, προσβλέποντας στη διαρκή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες και επιβάτες του αεροδρομίου, εγκαινίασε μια νέα διακεκριμένη υπηρεσία στάθμευσης, το “Executive Valet Parking”. Πρόκειται […]

O Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών, AIA<.>, προσβλέποντας στη διαρκή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς τους επισκέπτες και επιβάτες του αεροδρομίου, εγκαινίασε<...> μια νέα διακεκριμένη υπηρεσία στάθμευσης, το “Executive Valet Parking”.

Πρόκειται για μία δυνατότητα, που απαλλάσσει τους οδηγούς από τη διαδικασία της στάθμευσης, μέσα από μια πολύ απλή, γρήγορη και άνετη διαδικασία: Φθάνοντας στο αεροδρόμιο, όσοι οδηγοί το επιθυμούν, αντί για τους καθορισμένους χώρους στάθμευσης (Ρ1, Ρ2 ή Ρ3), μπορούν να κατευθύνονται στο επίπεδο αναχωρήσεων του Αερολιμένα (Είσοδος 3, στο σημείο υποδοχής με την ένδειξη “Executive Valet Parking”), όπου βρίσκονται σε 24ωρη βάση οι ειδικά εκπαιδευμένοι υπάλληλοι της Central Parking System Αθήνα Α.Ε. (CPSA). Αμέσως αφού καταγραφούν τα στοιχεία του οχήματος και η ημέρα και ώρα επιστροφής του κατόχου, το προσωπικό της CPSA αναλαμβάνει την ασφαλή μεταφορά και τη στάθμευση – φύλαξη του οχήματος σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, καθώς και την επιστροφή του στον κάτοχο, στο ίδιο σημείο όπου το είχε παραδώσει. Εάν για κάποιο λόγο αλλάξει η ημέρα ή και η ώρα επιστροφής, ο επιβάτες μπορεί να επικοινωνούν σε 24ωρη βάση με την εταιρία Central Parking System Αθήνα Α.Ε, ώστε να γίνει η αλλαγή στην παραλαβή του αυτοκινήτου.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024