Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΑκτοπλοΐαYποχρέωση εγκατάστασης συστήματος φωτισμού χαμηλού ύψους στα επιβατηγά πλοία

Yποχρέωση εγκατάστασης συστήματος φωτισμού χαμηλού ύψους στα επιβατηγά πλοία

Ο Κλάδος Ελέγχου Εμπορικών Πλοίων του ΥΕΝ, με έγγραφό του προς τις Εφοπλιστικές Ενώσεις και τους εξουσιοδοτημένους Νηογνώμονες, υπενθυμίζει ότι την υποχρέωση εγκατάστασης συστήματος φωτισμού χαμηλού ύψους στα επιβατηγά πλοία. […]

Ο Κλάδος Ελέγχου Εμπορικών Πλοίων του ΥΕΝ<.>, με έγγραφό του προς τις Εφοπλιστικές Ενώσεις και τους εξουσιοδοτημένους Νηογνώμονες, υπενθυμίζει ότι<...> την υποχρέωση εγκατάστασης συστήματος φωτισμού χαμηλού ύψους στα επιβατηγά πλοία.

Οι καταληκτικές ημερομηνίες συμμόρφωσης διαφέρουν ανάλογα με τους πλόες, την ημερομηνία κατασκευής και τον αριθμό των μεταφερόμενων επιβατών.

Σύμφωνα με το Άρθρο 9.2 της Απόφασης Α.752(18) του ΙΜΟ, σε όλα τα εγκατεστημένα συστήματα φωτισμού χαμηλού ύψους προβλέπεται να διενεργούνται δοκιμές της απόδοσης τους με κατάλληλη λήψη μετρήσεων τουλάχιστον ανά πέντε έτη. Το ΥΕΝ τονίζει ότι οι σχετικές μετρήσεις πρέπει να διενεργούνται από άτομα ή εταιρείες εφοδιασμένες με τον κατάλληλο προς τούτο εξοπλισμό. Έκθεση των αποτελεσμάτων μετρήσεων και βεβαίωση του εκτελέσαντος τις μετρήσεις για την ικανοποιητική απόδοση του συστήματος σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, πρέπει να διατίθενται επί του πλοίου και να επιδεικνύονται στους επιθεωρητές της Υπηρεσίας του ΥΕΝ ή των εξουσιοδοτημένων οργανισμών όταν ζητούνται κατά την διενέργεια των επιθεωρήσεων του πλοίου.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024