Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΣτις εναλλακτικές μορφές τουρισμού εστιάζονται οι Κύπριοι Πράκτορες

Στις εναλλακτικές μορφές τουρισμού εστιάζονται οι Κύπριοι Πράκτορες

Ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) εστιάζει το ενδιαφέρον του στην ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού καθώς αποτελούν την απάντηση στις νέες τάσεις που διαμορφώνονται στον τουρισμό και οι προορισμοί […]

Ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου (ACTA) εστιάζει το ενδιαφέρον του στην ανάπτυξη των εναλλακτικών μορφών τουρισμού καθώς<...> αποτελούν την απάντηση στις νέες τάσεις που διαμορφώνονται στον τουρισμό και οι προορισμοί που αντιμετωπίζουν προβλήματα θα πρέπει να εστιαστούν στην ανάπτυξή τους. Ο προσανατολισμός του Συνδέσμου επιβεβαιώθηκε ακόμη περισσότερο από τη φετινή συμμετοχή του στην Philoxenia, όπου ενισχύθηκε και η διαπίστωσή του ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι με την τουριστική βιομηχανία στην Ελλάδα προσανατολίζονται, ήδη, προς τις εναλλακτικές μορφές τουρισμού, ενώ η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004 αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για την προβολή της χώρας και σε σχέση με αυτές τις μορφές τουρισμού.

Ο ACTA συμμετείχε και φέτος στη Philoxenia στο περίπτερο του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού, καθώς η Ελλάδα παραμένει ο δημοφιλέστερος προορισμός στο εξωτερικό των Κυπρίων, ενώ αύξηση παρουσιάζουν και οι αφίξεις των Ελλήνων στην Κύπρο. Σημειώνεται, επίσης, ότι οι Κύπριοι αποτελούν την πρώτη αγορά όσον αφορά στον αριθμό των διανυκτερεύσεων στη Θεσσαλονίκη.

Η συμμετοχή του Συνδέσμου Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου στις διάφορες εκδηλώσεις της Philoxenia ήταν ιδιαίτερα ενεργή, εκπροσωπούμενη από τους κ. Α. Βαρνάβα, πρόεδρο, Α. Κελεπέσιη, αντιπρόεδρο και Θ. Κατσουρίδη, μόνιμο γενικό γραμματέα.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024