Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΞεκίνησε το 24ο Ναυτικό Σαλόνι στο νέο εκθεσιακό και συνεδριακό χώρο του Ανατολικού Αεροδρομίου

Ξεκίνησε το 24ο Ναυτικό Σαλόνι στο νέο εκθεσιακό και συνεδριακό χώρο του Ανατολικού Αεροδρομίου

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ανατολικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού, που θα λειτουργήσει ως νέος εκθεσιακός και συνεδριακός χώρος, ξεκίνησε τη λειτουργία της η έκθεση “24ο Ναυτικό Σαλόνι”. Στα εγκαίνια της […]

Σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Ανατολικό Αεροδρόμιο του Ελληνικού, που θα λειτουργήσει ως νέος εκθεσιακός και συνεδριακός χώρος, ξεκίνησε<...> τη λειτουργία της η έκθεση “24ο Ναυτικό Σαλόνι”.

Στα εγκαίνια της έκθεσης παρευρέθηκε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας κ. Γιώργος Ανωμερίτης, ο οποίο μιλώντας προς τους καλεσμένους και τους εκθέτες, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι “το ΥΕΝ προετοιμάζει νέο θεσμικό πλαίσιο για τα επαγγελματικά σκάφη αναψυχής σε συνεργασία με τα υπουργεία Οικονομικών και Ανάπτυξης, το οποίο προτίθεται να καταθέσει στη Βουλή τον Ιανουάριο. Με τις διατάξεις του νέου σχεδίου νόμου, δίδεται ώθηση στα θέματα του επαγγελματικού σκάφους αναψυχής, μέσα από απλοποιημένο νέο καθεστώς λειτουργίας, με κεντρικό στόχο την αναβάθμιση του θαλάσσιου τουρισμού”. Ο κ. Γ. Ανωμερίτης, όπως και όλοι οι συμμετέχοντες χαιρέτισαν το γεγονός της κατάργησης των τεκμηρίων για σκάφη μέχρι 10 μέτρα, διάταξη η οποία εμπεριέχεται στο σχέδιο νόμου για το φορολογικό, το οποίο ψηφίζεται αυτές τις ημέρες στη Βουλή. Όλοι αναγνώρισαν ότι με τη διάταξη αυτή θα ανοίξει η αγορά σκαφών αναψυχής. Σημειωτέον ότι τα τεκμήρια για σκάφη 8-10 μέτρων ήταν 19.000 ευρώ και μέχρι 8 μέτρα 10.500 ευρώ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024