Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗ κ. Λ. Παπαθανάση στο Executive Committee του Διεθνούς SKAL

Η κ. Λ. Παπαθανάση στο Executive Committee του Διεθνούς SKAL

Με μεγάλη πλειοψηφία εξελέγη στο επταμελές Ανώτατο Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς SKAL (Executive Committee), η μέχρι σήμερα πρόεδρος του SKAL Ρόδου, διεθνής σύμβουλος Ελλάδας και αντιπρόεδρος των Διεθνών Συμβούλων Λίτσα […]

Με μεγάλη πλειοψηφία εξελέγη στο επταμελές Ανώτατο Διοικητικό Συμβούλιο του Διεθνούς SKAL (Executive Committee), η μέχρι σήμερα πρόεδρος του<...> SKAL Ρόδου, διεθνής σύμβουλος Ελλάδας και αντιπρόεδρος των Διεθνών Συμβούλων Λίτσα Παπαθανάση κατά τις σχετικές αρχαιρεσίες που έγιναν στο πλαίσιο του 63ου Παγκόσμιου Συνέδριου του Οργανισμού, που πραγματοποιήθηκε στο Καιρνς της Αυστραλίας.

Η εκλογή αυτή είναι σημαντική για τη χώρα μας, αφού για πρώτη φορά μας τοποθετεί στο κέντρο λήψης αποφάσεων, του SKAL, ο οποίος έχει 25.000 μέλη σε 86 χώρες. Αξιοσημείωτο είναι, επίσης, το γεγονός ότι για πρώτη φορά στην 68χρονη ιστορία του Διεθνούς SKAL εξελέγη πρόεδρος γυναίκα, η Mary Bennett από την Ιρλανδία.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου και συγκεκριμένα στο Φόρουμ Τουρισμού έγινε βιωματικό σεμινάριο Μάρκετινγκ πωλήσεων με τη χρήση σύγχρονης τεχνολογίας και κεντρική αναφορά στον ανθρώπινο παράγοντα και στο περιβάλλον του.

Στο επόμενο Συνέδριο του SKAL, που θα διεξαχθεί στην Ινδία το 2003 θα λειτουργήσει έκθεση τουρισμού και πολιτιστικών προϊόντων της συγκεκριμένης χώρας, ενώ, παράλληλα, θα διεξαχθεί και το 3ο Συνέδριο Νέων του SKAL.

Τέλος, από 6-9 Μαρτίου 2003 θα πραγματοποιηθεί στη Μάλτα η δεύτερη επαγγελματική συνάντηση των χωρών της Μεσογείου με ταξιδιωτικούς πράκτορες από την Σκανδιναβία.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024