Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΔιεθνείςΗμερίδα για τον παγκόσμιο τουρισμό από τον ΠΑΣΥΞΕ

Ημερίδα για τον παγκόσμιο τουρισμό από τον ΠΑΣΥΞΕ

Ημερίδα με θέμα “Παγκόσμιος Τουρισμός – Οι νέες συνθήκες και Προκλήσεις – Η πορεία ανάκαμψης για τον Κυπριακό Τουρισμό” διοργάνωσε ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων στην Λεμεσό. Την έναρξη των εργασιών […]

Ημερίδα με θέμα “Παγκόσμιος Τουρισμός – Οι νέες συνθήκες και Προκλήσεις – Η πορεία ανάκαμψης για τον Κυπριακό Τουρισμό” διοργάνωσε<...> ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Ξενοδόχων στην Λεμεσό.

Την έναρξη των εργασιών της ημερίδας κήρυξε ο υπουργός Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού της Κύπρου Ν. Ρολάνδης, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο πρόεδρος του ΠΑΣΥΞΕ Α. Νικήτας.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν στην ημερίδα ήταν τα εξής:

  • Παγκόσμιος Τουρισμός – Οι Νέες Συνθήκες και Προκλήσεις.
  • Η αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου και η πορεία ανάκαμψης για τον Κυπριακό Τουρισμό.
  • Η γερμανική αγορά και η πορεία ανάκαμψης για τον Κυπριακό Τουρισμό.
  • Η σκανδιναβική αγορά και η πορεία ανάκαμψης για τον Κυπριακό Τουρισμό.

Μεταξύ των ομιλητών της ημερίδας ήταν ο πρόεδρος της ΙFTO (International Federation of Tour Operators) M. Brackenbury, ο Senior Contracts Manager-Cyprus Group Contracting της TUI Ην. Βασιλείου J. Clarke, ο Head of Product Management για Ελλάδα και Κύπρο της TUI Γερμανίας J. Wagner και ο Director Agencies Commercial Services του MyTravel Northern Europe για τις σκανδιναβικές αγορές Bj. Sandstrom.

Τις εργασίες της ημερίδας παρακολούθησαν ιδιοκτήτες και στελέχη ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, τουριστικών γραφείων και εκπρόσωποι τουριστικών φορέων.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024