Τελευταία νέα
ΑρχικήΘαλάσσιες ΜεταφορέςΘαλάσσιος ΤουρισμόςΣύσκεψη για τα έργα στο λιμάνι του Πειραιά

Σύσκεψη για τα έργα στο λιμάνι του Πειραιά

Ο Πειραιάς, μέσα από τα προγραμματισμένα και εκτελούμενα έργα, αλλάζει έτσι ώστε το 2004 να αποτελεί ένα αναβαθμισμένο και όμορφο λιμάνι, το οποίο θα εξυπηρετεί τόσο τους Έλληνες επιβάτες όσο και τους φιλοξενούμενούς του…

Ο Πειραιάς, μέσα από τα προγραμματισμένα και εκτελούμενα έργα, αλλάζει έτσι ώστε το 2004 να αποτελεί ένα αναβαθμισμένο και όμορφο λιμάνι<…>, το οποίο θα εξυπηρετεί τόσο τους Έλληνες επιβάτες όσο και τους φιλοξενούμενούς του με τον πιο ποιοτικό και σύγχρονο τρόπο, τόνισε ο υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας Γ. Ανωμερίτης στη διάρκεια ευρείας σύσκεψης για τα θέματα εξέλιξης των έργων στο λιμάνι του Πειραιά, που πραγματοποιήθηκε στο ΥΕΝ υπό την προεδρία του.

Από την σύσκεψη προέκυψε ότι βρίσκονται σε εξέλιξη 37 έργα από τα οποία έχουν δημοπρατηθεί 17 έργα, είναι προς δημοπράτηση 8 έργα και εκπονούνται τελικές μελέτες για 12 έργα.

Στην ίδια σύσκεψη συζητήθηκαν και τα θέματα λειτουργίας του λιμανιού για το καλοκαίρι του 2003.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο γ.γ. ΥΕΝ Ν. Θωμόπουλος, ο αρχηγός του Λιμενικού Σώματος Χρ. Δελημιχάλης, ο πρόεδρος του ΟΛΠ Σ. Θεοφάνης, ο κεντρικός λιμενάρχης Πειραιά κ. Κ. Κοντογιώργος και επιτελικά στελέχη του ΥΕΝ και του ΟΛΠ.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024