Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΠροώθηση Κοινωνικού Τουρισμού μεταξύ Ελλάδας – Κύπρου

Προώθηση Κοινωνικού Τουρισμού μεταξύ Ελλάδας – Κύπρου

Με στόχο την προώθηση του Κοινωνικού Τουρισμού από Ελλάδα προς Κύπρο αντιπροσωπεία του Οργανισμού Εργατικής Εστίας Ελλάδας, την οποία αποτελούσαν ο πρόεδρος κ. Παπαμιχαήλ και οι κυρίες Κουμουτσάκου και Χάλαρη […]

Με στόχο την προώθηση του Κοινωνικού Τουρισμού από Ελλάδα προς Κύπρο αντιπροσωπεία του Οργανισμού Εργατικής Εστίας Ελλάδας<...>, την οποία αποτελούσαν ο πρόεδρος κ. Παπαμιχαήλ και οι κυρίες Κουμουτσάκου και Χάλαρη επισκέφθηκε την Κύπρο, μετά από σχετική πρόσκληση του ΚΟΤ.

Σχετικά με το θέμα αυτό η ελληνική αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον υπουργό Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Νίκο Α. Ρολάνδη, παρουσία του προέδρου του Κυπριακού Οργανισμού Τουρισμού κ. Πρέντζα και του υπευθύνου του Γραφείου του Οργανισμού στην Αθήνα Γ. Ιωαννίδη.

Συγκεκριμένα, οι δύο φορείς προωθούν πιλοτικό σχέδιο στο πλαίσιο του οποίου η Εργατική Εστία θα επιδοτεί τα μέλη της με 200 ευρώ ανά άτομο για να πηγαίνουν για διακοπές στην Κύπρο. Μέχρι τώρα το σχέδιο περιλάμβανε προορισμούς μόνο εντός Ελλάδος. Είναι η πρώτη φορά που θα περιληφθεί και η Κύπρος.

Ο κ. Ρολάνδης εξέφρασε την ευαρέσκεια του για το νέο σχέδιο, το οποίο αναμένεται να συμβάλει στην αύξηση της τουριστικής κίνησης από την Ελλάδα, και συγχάρηκε τους δύο προέδρους για την όλη προσπάθεια.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024