Τελευταία νέα
ΑρχικήΕκθέσειςΕντυπωσιακή η ελληνική παρουσία στην International Luxury Travel Market

Εντυπωσιακή η ελληνική παρουσία στην International Luxury Travel Market

Μια από τις σημαντικότερες είναι η ελληνική παρουσία στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Πολυτελείας International Luxury Travel Market (ILTM)…

Μια από τις σημαντικότερες είναι η ελληνική παρουσία στην Διεθνή Έκθεση Τουρισμού Πολυτελείας International Luxury Travel Market (ILTM)<...> που πραγματοποιείται για πρώτη φορά φέτος στις Κάνες από 10-12 Δεκεμβρίου 2002.

Στην επαγγελματική έκθεση που φιλοδοξεί να αποτελέσει το Φεστιβάλ των Κανών για τον Τουρισμό Πολυτελείας συμμετέχει στο πλαίσιο της τουριστικής πολιτικής αναβάθμισης και προώθησης ειδικών μορφών τουρισμού και ο ΕΟΤ, υποστηρίζοντας με την παρουσία του 19 και πλέον ελληνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό Πολυτελείας.

Στην έκθεση λαμβάνουν μέρος 450 εκθέτες από όλο τον κόσμο, με 167 περίπτερα. Ενδεικτικές εθνικές συμμετοχές είναι της Τουρκίας, Γαλλίας, Τσεχίας, Ν. Αφρικής, Μαρόκου, Ντουμπάι, Οργανισμού Τουρισμού Μόσχας, Δομινικανής Δημοκρατίας, Μαυρίκιου, Σεϋχέλλων, πόλης της Ν. Υόρκης ·ΗΠΑ κλπ.

Η ελληνική παρουσία στην έκθεση αυτή είναι εντυπωσιακή. Συμμετέχουν: Aldemar Hotels, Helios Hotels & Resorts, Mamidakis Hotels, Elounda Golf Villas, Elounda A.E., Grecotel S.A., Hellenic Tours S.A., Minos Imperial Luxury Beach Resort, Minos Palace, St. George Lycabettus Hotel, Costacruising S.A., Astir Palace Vouliagmeni, Neptune Hotels Resorts, Rodos Park Suites Hotel, Villas AMRIT Myconos, Amphitrion Holidays S.A., Poseidon Loutraki Resort, Agora Travel S.A., ΑΘΗΝΑΙΣ, Harmony Cruises.

Yπενθυμίζουμε ότι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της έκθεσης στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι η εταιρεία Travel Media Applications.

Εκδότης - Διευθυντής Σύνταξης - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Συνεκδότης του TravelDailyNews Media Network από το 1999 που περιλαμβάνει τρεις εκδόσεις για τη Διεθνή αγορά, τις αγορές της Ασίας και του Ειρηνικού και την αγορά της Ελλάδας και της Κύπρου.

Είναι υπεύθυνος για την στρατηγική ανάπτυξη του δικτύου, τις συνέργειες, και τη διεθνή αγορά.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024