Τελευταία νέα
ΑρχικήΤουριστικοί ΦορείςΕλληνικοίΕορταστική χιονισμένη ατμόσφαιρα στο Πήλιο χωρίς όμως προβλήματα πρόσβασης

Εορταστική χιονισμένη ατμόσφαιρα στο Πήλιο χωρίς όμως προβλήματα πρόσβασης

Χωρίς κανένα πρόβλημα πρόσβασης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο περιμένει το Πήλιο τους επισκέπτες του για τις γιορτινές μέρες, με αρκετό χιόνι που δημιουργεί εορταστική ατμόσφαιρα. Παρόλα αυτά τα αποχιονιστικά μηχανήματα […]

Χωρίς κανένα πρόβλημα πρόσβασης στο επαρχιακό οδικό δίκτυο περιμένει το Πήλιο τους επισκέπτες του για τις γιορτινές μέρες, με αρκετό χιόνι<...> που δημιουργεί εορταστική ατμόσφαιρα.

Παρόλα αυτά τα αποχιονιστικά μηχανήματα των Δήμων και της αρμόδιας υπηρεσίας της 3ης ΔΕΚΕ, είναι σε πλήρη ετοιμότητα.

Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου Αγριόλευκες λειτουργούν κανονικά όλες οι πίστες (Θέτις 400μ., Πανόραμα 1.045 μ., Ιάσων 350μ., Φαλκονέρα 635μ., Αρχαρίων 250μ., Αντοχής Lang-Lauf 2.500μ.), και 2 μονοί εναέριοι αναβατήρες (Lift), ενώ οι χώροι στάθμευσης είναι προσβάσιμοι.

Όλα τα ξενοδοχεία έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για τις γιορτινές ημέρες προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, ώστε να ικανοποιήσουν τους πολυπληθείς επισκέπτες που έχουν επιλέξει το Πήλιο για να περάσουν τις γιορτές των Χριστουγέννων και υπάρχουν διαθέσιμα δωμάτια, τόσο σε καταλύματα που βρίσκονται στο βουνό, όσο και σε παραθαλάσσιες περιοχές που πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για χειμερινή διαμονή, ανακοινώνει η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
28/03/2024
27/03/2024
26/03/2024
22/03/2024
21/03/2024
20/03/2024