Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροπορικές ΕταιρίεςΗ χρεoκοπία της United δεν θα έχει επιπτώσεις στους επιβάτες της Lufthansa

Η χρεoκοπία της United δεν θα έχει επιπτώσεις στους επιβάτες της Lufthansa

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Lufthansa η χρεοκοπία της συνεργάτιδας της και μέλος της Star Alliance αεροπορικής εταιρίας United Airlines δεν θα επιφέρει συνέπειες για τους επιβάτες της και τα ταξιδιωτικά […]

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Lufthansa η χρεοκοπία της συνεργάτιδας της και μέλος της Star Alliance αεροπορικής εταιρίας United Airlines<...> δεν θα επιφέρει συνέπειες για τους επιβάτες της και τα ταξιδιωτικά τους σχέδια. Όλα τα εισιτήρια παραμένουν έγκυρα και οι επιβάτες μπορούν να συνεχίζουν να μαζεύουν μπόνους μέσω των μιλίων και να χρησιμοποιούν τα Σαλόνια Πρώτης Θέσης και τα Red Carpet Clubs.

H United Airlines θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά αυτή την περίοδο. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι κοινές πτήσεις με τη Lufthansa θα παραμείνουν ανεπηρέαστες, κάτι που ισχύει και για όλες τις άλλες κοινές πτήσεις που μοιράζεται η United Airlines με τα υπόλοιπα μέλη της Star Alliance.

Όλοι οι πιθανοί κίνδυνοι για τη Lufthansa έχουν εκτιμηθεί και βρέθηκαν ως αντιμετωπίσιμοι και μικρής σημασίας.

Όπως δήλωσε ο Juergen Weber, CEO της Lufthansa στο παρελθόν έχουν υπάρξει πολλά παραδείγματα που αεροπορικές εταιρίες αναδομήθηκαν επιτυχώς με την εφαρμογή του Κεφαλαίου 11. Ο κ. Weber δήλωσε πεπεισμένος για την επιτυχία της United Airlines και υπογράμμισε ότι η Lufthansa ερευνά πως μπορεί να την βοηθήσει οικονομικά χωρίς ρίσκο για την ίδια.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
16/04/2024
15/04/2024
12/04/2024
11/04/2024
10/04/2024
09/04/2024