Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΤαλαιπωρία στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Ταλαιπωρία στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία του επιβατηγού κοινού χθές από τον αποκλεισμό των δρόμων που οδηγούν στο αεροδρόμιο Λάρνακας από τους πατατοπαραγωγούς των Κοκκινοχωριών, οι οποίοι κατέλαβαν και τον δίαυλο του […]

Μεγάλη ήταν η ταλαιπωρία του επιβατηγού κοινού χθές από τον αποκλεισμό των δρόμων που οδηγούν στο αεροδρόμιο Λάρνακας<...> από τους πατατοπαραγωγούς των Κοκκινοχωριών, οι οποίοι κατέλαβαν και τον δίαυλο του αεροδρομίου για τρεις ώρες, διεκδικώντας λύση στο θέμα των αποζημιώσεων από την κυβέρνηση.

Αποτέλεσμα της κατάστασης ήταν να καθυστερήσουν οι αναχωρήσεις των πτήσεων, ενώ πέντε αεροπλάνα αναγκάστηκαν να προσγειωθούν στο αεροδρόμιο της Πάφου.
Ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου των Κυπριακών Αερογραμμών Χ. Λοϊζίδης αφού σημείωσε τις ευθύνες των υπηρεσιών ασφαλείας του αεροδρομίου που δεν εμπόδισαν την είσοδο των αγροτών στον δίαυλο, υπογράμμισε τον αρνητικό αντίκτυπο που θα έχει η ενέργεια αυτή στον τουρισμό και δήλωσε πως οι Κυπριακές Αερογραμμές θα ζητήσουν αποζημιώσεις από το κράτος διότι υπέστησαν ζημιές 300.000 λιρών. Για τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν καθώς και το θέμα της ασφάλειας του αεροδρομίου ο κ. Λοϊζίδης ενημέρωσε τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Γ. Κληρίδη.

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024
17/04/2024