Τελευταία νέα
ΑρχικήΑερομεταφορέςΑεροδρόμιαΝέος πύργος ελέγχου στο Αεροδρόμιο Πάφου

Νέος πύργος ελέγχου στο Αεροδρόμιο Πάφου

Ο νέος Πύργος Ελέγχου του Αεροδρομίου Πάφου εγκαινιάστηκε από τον υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων Αβέρωφ Νεοφύτου

Ο νέος Πύργος Ελέγχου του Αεροδρομίου Πάφου εγκαινιάστηκε από τον υπουργό Συγκοινωνιών και Έργων Αβέρωφ Νεοφύτου<...>, ενώ τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Χρυσόστομος.

Στην ομιλία του ο υπουργός Συγκοινωνιών και Έργων, αφού ευχαρίστησε θερμά όσους συνέβαλαν στην ολοκλήρωση του έργου, ανέφερε ότι το Αεροδρόμιο Πάφου στα 20 χρόνια λειτουργίας του έχει προσφέρει τα μέγιστα στην οικονομία της Κύπρου και στην τουριστική βιομηχανία της Πάφου. Επεσήμανε δε ότι ο σχεδιασμός για το αεροδρόμιο Πάφου βραβεύτηκε το 2001 από την ΙΑΤΑ ως ο καλύτερος σχεδιασμός μικρού αεροδρομίου στον κόσμο.

Ο κ. Νεοφύτου ανέφερε, παράλληλα, ότι μέχρι το τέλος Ιανουαρίου η Κυβέρνηση θα είναι σε θέση να ανακοινώσει τον προτιμητέο επενδυτή, ο οποίος θα αναλάβει την αναμόρφωση και τη διαχείριση των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου μέσω της μεθόδου BOT. Τόνισε, επίσης, ότι η Κυβέρνηση θα συνεχίσει τις προσπάθειες για να καταστεί η Κύπρος το περιφερειακό κέντρο της περιοχής όσον αφορά την παροχή υπηρεσιών ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας.

Προς το σκοπό αυτό, κατέληξε ο υπουργός, θα ιδρυθεί στην Κύπρο περιφερειακό κέντρο για τον καλύτερο συντονισμό του ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας, που θα έχει τη στήριξη του Eurocontrol

Εκδότρια - Αρχισυντάκτρια - Travel Media Applications | Ιστοσελίδα | + Άρθρα

Η Βίκυ είναι συνιδρυτής της Travel Media Applications και υπεύθυνη για την αρχισυνταξία των TravelDailyNews Greece & Cyprus και TravelDailyNews International.
Στην εταιρεία έχει αναλάβει την οικονομική διεύθυνση.

Ετικέτες
25/04/2024
24/04/2024
23/04/2024
22/04/2024
19/04/2024
18/04/2024